Νέος χώρος αναψυχής για ενήλικες στη Ραφήνα – Που θα γίνει


Την έγκριση για την Προμήθεια οργάνων για τη διαμόρφωση χώρου αναψυχής ενηλίκων, έδωσε ο Δήμαρχος Ραφήνας – Πικερμίου Ευάγγελος Μπουρνούς

Ο προϋπολογισμός είναι στα 24.800 ευρώ συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α, και αφορά την προμήθεια οργάνων που θα είναι ειδικά «καλλισθενικής αγωγής» και τοποθετημένα με συγκεκριμένη διάταξη ώστε να έχουμε την αρχή της Καλλισθενικής Γυμναστικής.

Ο χώρος που θα υποδεχθεί τα όργανα βρίσκεται στον αστικό πυρήνα της Ραφήνας και πιο συγκεκριμένα επί της οδού Ελ. Βενιζέλου στο Ο.Τ. 52 στο οικόπεδο με αριθμό 452 της Συμπληρωματικής Διανομής 1952 της Δημοτικής Ενότητας Ραφήνας του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου και έχει εμβαδόν 334,82 τ.μ.

Δείτε ακόμα:  Επιβεβαίωση του iRafina.gr: Αυτή είναι η επιστολή παραίτησης του Ανδρ. Βασιλόπουλου από Αντιδήμαρχος Ραφήνας - Πικερμίου

Το συγκεκριμένο ακίνητο αποτελεί χώρο πρασίνου και τα όργανα θα τοποθετηθούν ώστε η χρήση να είναι ελεύθερη σε όλους τους πολίτες με στόχο να προσφέρει συνδυαστικά ψυχαγωγία και φυσική άσκηση στον ελεύθερο χρόνο τους. Θα τοποθετηθεί δάπεδο ΤΑΡΤΑΝ με υπόβαση από σκυρόδεμα και τελική στρώση από συνθετικό χλοοτάπητα.

Η  δαπάνη της προμήθειας θα βαρύνει τον προϋπολογισμό του Δήμου του οικονομικού έτους
2021