Νέος Βουτζάς: Επιστολή διαμαρτυρίας στον ΔΕΔΔΗΕ για τα προβλήματα ηλεκτροδότησης του Οικισμού

Επιστολή διαμαρτυρίας στον ΔΕΔΔΗΕ απέστειλε ο Εξωραϊστικός Σύλλογος Νέου Βουτζά «Η ΠΡΟΟΔΟΣ» λόγω των συχνών και επαναλαμβανόμενων προβλημάτων ηλεκτροδότησης του Οικισμού

Αναλυτικά η επιστολή αναφέρει:

Από
τον Εξωραϊστικό Σύλλογο Νέου Βουτζά «Η ΠΡΟΟΔΟΣ»
Προς
Τον Κύριο Αναστάσιο Μάνο
Διευθύνοντα Σύμβουλο ΔΕΔΔΗΕ

Κοινοποίηση: 1. Κύριο Ευστράτιο Ζάχαρη Γενικό Διευθυντή
Ανάπτυξης και Διαχείρισης Δικτύου.

2. Κύριο Αθανάσιο Φουντουλάκη Διεύθυνση
Περιφέρειας Αττικής

3. Κύριο Γεώργιο Κώτσαλο βοηθό Διευθυντή

4. Κύριο Δημήτρη Καλύβα υποδιευθυντής
Πέμπτη, 25 Νοεμβρίου 2021.

ΘΕΜΑ: Επαναλαμβανόμενα προβλήματα στο δίκτυο ηλεκτροδότησης του πυρόπληκτου Οικισμού Νέου Βουτζά Δήμου Μαραθώνα

Κύριοι,

Είμαστε στη δυσάρεστη θέση να σας ενημερώσουμε, ότι δυστυχώς τα προβλήματα με τον ΔΕΔΔΗΕ στην περιοχή του Νέου Βουτζά, όχι, μόνο δεν λύνονται, αλλά επαναλαμβάνονται συνεχώς και οξύνονται, με αποτέλεσμα να δυσκολεύουν τη ζωή των κατοίκων.

Δείτε ακόμα:  Κακοκαιρία "Ελπίδα": Χωρίς ρεύμα η μισή Αν. Αττική - Τι συμβαίνει σε Ραφήνα, Πικέρμι, Παλλήνη, Γραμματικό,Μαραθώνα

Συγκεκριμένα, σας αναφέρουμε ενδεικτικά, ότι τα τελευταία δύο 24ωρα, έχουμε στην περιοχή συνεχείς πτώσεις μιας τάσης στο βόρειο και κεντρικό τμήμα του Οικισμού, (διορθώθηκε χθες), διακοπές ηλεκτροδότησης σειράς όμορων κατοικιών, στην οδό Δροσιάς (διορθώθηκε πριν λίγες ώρες), και επαναλαμβανόμενες βλάβες στον δημοτικό φωτισμό, των οδών Ρήγα Φεραίου και Αγίου Γερασίμου, όπου 13 κολόνες παρουσιάζουν προβλήματα ανά 4-5 ημέρες. Η τελευταία αυτή βλάβη επιδιορθώθηκε στις 20/11, για 7η φορά το τελευταίο δίμηνο, αλλά χθες παρουσιάστηκε εκ νέου. Το ίδιο πρόβλημα παρουσιάζεται και με σειρά από κολόνες δημοτικού φωτισμού στην οδό Ισμήνης στη Β΄ Είσοδο του Ν. Βουτζά. Παρεμπιπτόντως, σας υπενθυμίζουμε, ότι και στις 3 αυτές οδούς, όπου παρουσιάζονται προβλήματα σε συστοιχία κολόνων του δημοτικού φωτισμού, ο Δήμος Μαραθώνα, έχει δηλώσει αδυναμία αποκατάστασης και μάλιστα κατά διαστήματα παρέμενε ο φωτισμός διαρκώς, ημέρα και νύχτα. Από χθες οι περιοχές αυτές βρίσκονται στο απόλυτο σκοτάδι!

Δείτε ακόμα:  Κακοκαιρία "Ελπίδα": Παραμένει κλειστή η Λ. Μαραθώνος από Ραφήνα μέχρι Νέο Βουτζά! (φωτό)

Επιπλέον, σας επισημαίνουμε τις επιπτώσεις, από τις συνεχείς διακοπές, στις ηλεκτρικές συσκευές των νοικοκυριών, αλλά και στην υγεία των κατοίκων, από την έλλειψη θέρμανσης. Ενώ, γνωστά είναι και τα προβλήματα με την υδροδότηση του Οικισμού εξαιτίας της αδυναμίας διαχείρισης των γεννητριών, οι οποίες έχουν τοποθετηθεί στα αντλιοστάσια του Οικισμού και μπλοκάρουν από την πτώση των τάσεων.

Κύριοι

Οι κάτοικοι στον πυρόπληκτο Οικισμό του Νέου Βουτζά, βρίσκονται σε απελπιστική κατάσταση. Με την υποστήριξη του Εξωραϊστικού Συλλόγου, σκέπτονται να προσφύγουν σε αγωγές, κατά προσώπων του ΔΕΔΔΗΕ, οι οποίοι είναι υπεύθυνοι για την ταλαιπωρία μας.

Δείτε ακόμα:  Σε διανομέα έδωσε εντολή η αστυνομία να ρυθμίζει τη κυκλοφορία στον Μαραθώνα

Παρακαλούμε, να επέμβετε άμεσα για μια μόνιμη αποκατάσταση των προβλημάτων, τα οποία φαίνεται να επικεντρώνονται σε συγκεκριμένα σημεία, αφού οι βλάβες επαναλαμβάνονται εκεί συνεχώς.

Εικάζουμε ότι τα σημερινά προβλήματα εδράζονται στην πλημμελή αποκατάσταση, μετά την καταστροφή του δικτύου από τη φονική πυρκαγιά του 2018.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων και είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση

Για το ΔΣ
Έμυ Κροκίδη