Νίκη με ανατροπή για την Θύελλα Ραφήνας, 2-1 τον Αστέρα Βάρης! (φωτό & βίντεο)

"Καθάρισε" ο Γκούμας!

Σε ένα ματς αντάξιο της φήμης ενός τοπικού ντέρμπι, η Θύελλα Ραφήνας πέτυχε σπουδαία ανατροπή και πανηγύρισε τη νίκη με 2-1 απέναντι στον Αστέρα Βάρης, κατακτώντας τρεις πολύτιμους βαθμούς.


Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Γκούμας, ο οποίος με δύο γκολ «υπέγραψε» την επικράτηση των γηπεδούχων, οδηγώντας την ομάδα του σε ένα αποτέλεσμα με ιδιαίτερη βαθμολογική και ψυχολογική σημασία.

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι στην πρώτη τους ουσιαστική ευκαιρία κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ.

Μόλις στο 8ο λεπτό, μετά από σέντρα από αριστερά, ο Ντούλιας πήδηξε ψηλότερα απ’ όλους και με κεφαλιά μέσα από την περιοχή νίκησε τον Κουμή, γράφοντας το 0-1 για τον Αστέρα Βάρης.

Η Θύελλα αντέδρασε άμεσα και προσπάθησε να επιβάλει τον ρυθμό της. Στο 11’, ο Γκούμας σέντραρε από δεξιά, με τον Χίσο να πιάνει την κεφαλιά και τον Συρίγο να αποκρούει.

Στο 14’, ο Τσαντίλας δεν κατάφερε να βρει δίχτυα, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Αστέρας έχασε μεγάλη ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματά του, όταν ο Βασιλειάδης βγήκε στην αντεπίθεση και σούταρε λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή, με την μπάλα να περνά άουτ.

Στο 16’ οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα για χέρι αμυντικού και καταλογισμό πέναλτι, ενώ στο 18’ ο Μανώλης, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Γκούμα, έπιασε κεφαλιά από κοντά, χωρίς όμως να βρει στόχο.

Η πίεση της Θύελλας συνεχίστηκε, με τον Κ. Τσούκα στο 34’ να δοκιμάζει σουτ από δεξιά, το οποίο απέκρουσε ο Συρίγος. Η τελευταία καλή στιγμή του πρώτου μέρους ανήκε και πάλι στους Ραφηνιώτες, όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Γκούμα, ο Φλώρος επιχείρησε γυριστό σουτ, που κατέληξε άουτ.

Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου, η ομάδα του Ανδράλα μπήκε αποφασισμένη να φτάσει στην ισοφάριση και το κατάφερε πολύ γρήγορα. Στο 47’, ο Γκούμας με εντυπωσιακό, δυνατό σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή έστειλε την μπάλα στη δεξιά γωνία του Συρίγου, πετυχαίνοντας ένα εξαιρετικό γκολ για το 1-1.

Η Θύελλα συνέχισε να πιέζει, διαμαρτυρόμενη εκ νέου στο 50’ για πέναλτι, ενώ στο 63’ ο Χίσο, μετά από φάουλ του Γκούμα, έπιασε κεφαλιά που πέρασε λίγο άουτ. Ο Αστέρας προσπάθησε να αντιδράσει, με τον Ντούλια στο 65’ να σουτάρει έξω από την περιοχή και τον Κουμή να αποκρούει, ενώ δύο λεπτά αργότερα, σε φάση διαρκείας, ο Χίσο σούταρε μέσα από την περιοχή, με τον Συρίγο να λέει και πάλι «όχι».

Η ολική ανατροπή ήρθε στο 70ο λεπτό, όταν ο Γκούμας βρέθηκε με την μπάλα στα πόδια μέσα στην περιοχή και με ψύχραιμο πλασέ νίκησε τον Συρίγο, διαμορφώνοντας το 2-1

Στις καθυστερήσεις, η Θύελλα είχε την ευκαιρία να «κλειδώσει» τη νίκη, καθώς στο 93’ βγήκε στην αντεπίθεση με τρεις παίκτες έναντι ενός, όμως το σουτ του Κόλτα κατέληξε άουτ. Από την άλλη πλευρά, οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι στο 94’, ενώ ολοκλήρωσαν το ματς με δέκα παίκτες, καθώς στο 96’ αποβλήθηκε ο Παπαγγελής με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Κωνσταντινίδης, με βοηθούς τους Κωτσοβίλη και Ζωναρά.

Θύελλα Ραφήνας: Κουμής, Αλεξίου, Τσαντίλας, Ελ Γκαμάλ, Φλώρος, Γ. Τσούκας, Κ. Τσούλας (72’ Φύτρος), Μανώλης (76’ Κόλτα), Κωτσάκης, Γκούμας, Χίσο (84’ Γκουτζιούπας)

Αστέρας Βάρης: Συρίγος, Νταγκουνάκης, Πάτρας, Παπαγγελής, Ντάφλας (84’ Σακελλαρόπουλος), Λεοντής (84’ Γιατσε), Χριστίνης, Ντούλιας (79’ Τουλγερόγλου), Βασιλειάδης, Κολυφέτης, Μάγγος

Δείτε σε βίντεο της καλύτερες φάσεις και τα γκολ όπως τα κατέγραψε η κάμερα φακός του irafina.gr

Περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.