Νίκη Βίσση: «Δεν θα ξεχαστεί ποτέ το Μάτι, δεν έχουμε δει τίποτα προς το παρόν»

“Δεν μπορώ να καταλάβω ποιος συγκαλύπτει ποιον. υπήρχε τότε μια κυβέρνηση άλλη, τώρα υπάρχει μια κυβέρνηση άλλη, αργεί πάρα πολύ η Δικαιοσύνη”, λέει η Νίκη Βίσση.

Τρία χρόνια μετά την τραγωδία στο Μάτι, εκεί όπου έχασαν τη ζωή τους 102 άτομα από την καταστροφική πυρκαγιά, οι κάτοικοι ακόμα προσπαθούν να γιατρέψουν τις πληγές τους και να λύσουν τα αναρίθμητα προβλήματά τους. Στην εκπομπή Καλοκαίρι #not, η Νίκη Βίσση περιέγραψε πως έχει η κατάσταση σήμερα.

«Δεν θα ξεχαστεί ποτέ. Είναι θέμα όλων των καταστάσεων που συνεχίζουμε να ζούμε. Υπάρχουν συντοπίτες μας που έχασαν δικούς τους ανθρώπους και δεν βρίσκουν το δίκιο τους. Αυτό δημιουργεί έναν τεράστιο θυμό σε όλο τον κόσμο που ζούμε εδώ.

Δεν μπορώ να καταλάβω ποιος συγκαλύπτει ποιον. υπήρχε τότε μια κυβέρνηση άλλη, τώρα υπάρχει μια κυβέρνηση άλλη, αργεί πάρα πολύ η Δικαιοσύνη.

Βγάζουν ανθρώπους από τις κατασκηνώσεις. Δίνεται ένα επίδομα ενοικίου σε κάποιους που πρόλαβαν και το πήραν. Κάποιοι δεν το πήραν και μπήκαν σε κατασκηνώσεις και ακόμα ζουν σε κατασκηνώσεις. Είναι σε πορεία να μπουν στα σπίτια τους, αλλά πού θα πάνε τώρα; Δεν έχουν χρήματα να πάνε.

Είχαν πει ότι θα το φτιάξουν το Μάτι, ότι η περιοχή θα γίνει πρότυπο οικισμού. Δεν έχουμε δει τίποτα προς το παρόν», είπε η Νίκη Βίσση.

zappit.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.