Νικηφόρος: «Ο Γιώργος Θεοφάνους μού είχε πει πως δεν πατάω στις νότες»

“Ζητάς από ένα παιδί να αποδείξει πράγματα μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, δεν γίνεται” τόνισε, ακόμα, ο Νικηφόρος.

Καλεσμένος του Θέμη Γεωργαντά βρέθηκε ο Νικηφόρος, στο After Dark της Παρασκευής, όπου και μίλησε για όλα στο OPEN. Μεταξύ άλλων, ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στην συμμετοχή του στο τάλεντ σόου X – Factor, όταν και τον είχε κρίνει αυστηρά ο Γιώργος Θεοφάνους που βρισκόταν στην κριτική επιτροπή.

Πιο συγκεκριμένα, ο Νικηφόρος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ήταν δύσκολα στο τάλεντ σόου που συμμετείχα. Ήταν ο Μουρατίδης, ο Θεοφάνους, η Γκαγκάκη και ο Λεβέντης. Έτρωγα κράξιμο πολύ και αδίκως αλλά εντάξει. Όταν έχεις έναν τραγουδιστή και όντας μουσικός του λες ότι δεν πατάει τις νότες, ενώ τις πατά, εντάξει… Ο Θεοφάνους μού το είχε πει, αλλά περάσαν και τόσα χρόνια».

«Έχω μιλήσει πριν έναν περίπου χρόνο μαζί του και ήταν συγκινητικός. Χρειαζόμουν κάτι από αυτόν και μου το έδωσε με πολύ μεγάλη χαρά. Μιλήσαμε κιόλας και συζητήσαμε και για αυτό αλλά και για πράγματα που ήταν στην τηλεόραση» πρόσθεσε ο τραγουδιστής στο late night του OPEN. «Ζητάς από ένα παιδί να αποδείξει πράγματα μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, δεν γίνεται».

To συγκεκριμένο απόσπασμα προβλήθηκε στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα».

zappit.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.