Νικολέττα Ράλλη: Το όνομα που θα πάρει η κόρη της και η ερωτική εξομολόγηση στον Μιχάλη Ανδρούτσο

Με αφορμή την τηλεοπτική της επιστροφή μέσα από την ψυχαγωγική εκπομπή που παρουσιάζει στο Open τα Σαββατοκύριακα, η Νικολέττα Ράλλη μίλησε στην εφημερίδα Realnews και τη δημοσιογράφο Πολυξένη Καραμίχα για τον σύντροφό της Μιχάλη Ανδρούτσο και αποκάλυψε το όνομα που θα δώσουν στην κόρη τους.

Όπως εξομολογήθηκε, ένας από τους κύριους λόγους που απείχε από την τηλεόραση ήταν, φυσικά, η γέννηση της κόρης της.

«Επειδή ήμασταν συνέχεια μαζί, τώρα που ξεκίνησα τη δουλειά μου έλειψε, αλλά ευτυχώς όχι όσο περίμενα. Είχα φροντίσει να τακτοποιήσω το ποιος θα προσέχει το παιδί και αυτό με ηρέμησε, γιατί μέχρι τώρα το κάναμε μόνο εγώ και ο Μιχάλης».

Και μπορεί η κόρη τους να αποτελεί το πολυτιμότερο δώρο και για τους δυο, η σκέψη να μεγαλώσουν την οικογένειά τους δεν υπάρχει. «Δεν είναι στα άμεσα σχέδιά μας να μεγαλώσουμε την οικογένειά μας. αλλά, αν είναι να γίνει, ας γίνει. Ούτε καν είχα φανταστεί πόσο δύσκολο είναι να μεγαλώνεις ένα παιδί. Το κομμάτι της μητρότητας, αν δε το ζήσεις, δε μπορείς να το διανοηθείς» είπε η Νικολέττα Ράλλη στην Realnews και συνέχισε: «είμαι ένας άνθρωπος με πολλή υπομονή και με το παιδί αυτή η υπομονή πολλαπλασιάστηκε επί χίλια. Επίσης, ανακάλυψα και άλλες αντοχές σε διάφορους τομείς».

Η μικρή θα πάρει το όνομα της γιαγιάς της, καθώς είναι και το αγαπημένο όνομα της μαμάς: «Σοφία θα είναι το όνομά της. Είναι το όνομα της μητέρας του Μιχάλη. Μου άρεσε το όνομα. Το αγαπημένο μου μιούζικαλ είναι το Mamma mia και η κόρη της πρωταγωνίστριας λέγεται Σόφι, πάντα μου άρεσε αυτό το όνομα».

Όσο για τον σύντροφό της Μιχάλη Ανδρούτσο, η Νικολέττα Ράλλη είπε: «Με τον Μιχάλη δεν είχα ποτέ δεύτερες σκέψεις. Είναι ένας άνθρωπος που μου ταίριαξε απόλυτα και ως φίλος και ως σύντροφος. Το παιδί ήρθε πολύ γρήγορα στη ζωή μας αλλά ήταν για καλό. Μπορεί μετά τον ερχομό του παιδιού να αλλάζουν οι ισορροπίες και αυτό δεν το ξέρεις αν δε το ζήσεις. Εγώ, σε αυτό το κομμάτι στάθηκα τυχερή. Αλλά δεν περίμενα και κάτι άλλο από τον Μιχάλη».

tlife.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.