Νίκος Καραγιάννης: «Μέσα από τα ντέρμπι θα δούμε τις δυνάμεις του Εθνικού Νέας Μάκρης»

Ο Εθνικός Νέας Μάκρης ξεκίνησε εντυπωσιακά στο νέο πρωτάθλημα, με τη νίκη με 3-0 επί του Αμφιάραου. Ωστόσο, όλοι στην ομάδα είναι προσγειωμένοι, κάτι που φάνηκε και από τις δηλώσεις του Νίκου Καραγιάννη.

Ο πρόεδρος του Εθνικού, μιλώντας στο Epsanastisentra, τόνισε ότι το πρόγραμμα με τα ντέρμπι που ακολουθεί θα δείξει τις δυνάμεις της ομάδας του, ενώ σημείωσε ότι η πρωταγωνιστική πορεία δεν είναι αυτοσκοπός, αλλά δεν αφήνει και αδιάφορο κανέναν στην ομάδα.

Δείτε ακόμα:  Στοίχημα: Με τη φόρμα και τη λογική

«Εμείς φέτος έχουμε κάνει κάποιες καλές επιλογές και έχουμε το υλικό για να κάνουμε μια καλή πορεία. Δεν έχουμε αυτοσκοπό το να πρωταγωνιστήσουμε, αλλά δεν μας περνάει και… απαρατήρητο. Ξεκινήσαμε πολύ θετικά με τον Αμφιάραο και τώρα ακολουθεί πρόγραμμα φωτιά, μέσα από το οποίο θα δούμε και τις δυνάμεις μας», τόνισε ο Νίκος Καραγιάννης και σημείωσε: «Το πρωτάθλημα είναι μεγάλο και θέλει διάρκεια. Εκεί έχουμε επενδύσει εμείς, αφού γίνεται πολύ καλή δουλειά τόσο από τα παιδιά, όσο και από τον προπονητή μας και εύχομαι να πάνε όλα όπως τα έχουμε σχεδιάσει».

Δείτε ακόμα:  Θετικός στον κορονοϊό ο Ζινεντίν Ζιντάν

epsanastisentra.blogspot.com