Νίκος Μουτσινάς για την υπόθεση της Πάτρας: «Αφήστε τις ψυχές να ησυχάσουν»

Τα συνεχή ρεπορτάζ τα οποία αφορούν στην υπόθεση της Πάτρας και των νεκρών παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη σχολίασε ο Νίκος Μουτσινάς το μεσημέρι της Τετάρτης (06/04) μέσα από την εκπομπή του Καλό μεσημεράκι. Αν και αρχικά φάνηκε να προσπαθεί να μην αναφερθεί στο θέμα, τελικά δεν τα κατάφερε και ξέσπασε κατακεραυνώνοντας εκπομπές και σταθμούς για τον τρόπο διαχείρισης του θέματος.

«Η ειδησεογραφία για μένα, είναι να μου πεις την είδηση. Άμα είναι να μου την πεις και να περνάνε 75 εκατομμύρια γραφικά και να περνάνε λιοντάρια από πίσω… Τι να κάνει και η ψυχαγωγία; Έχει χαθεί η μπάλα. Το ΕΣΡ πού είναι; Να ξυπνήσει κάποια στιγμή! Θα μιλήσω γιατί θα σκάσω» ανέφερε αρχικά ο Νίκος Μουτσινάς.

«Δεν γίνεται. Συμβαίνει όλο αυτό το πράγμα με την Πάτρα και ξαφνικά έχει γίνει σήριαλ. Γιατί να μαθαίνουμε πράγματα που δεν βοηθάνε πουθενά; Ούτε στη ζωή μας ούτε και σε αυτή την έρευνα. Έχει πάρει το δρόμο της Δικαιοσύνης. Όλες οι εκπομπές από το πρωί ως το βράδυ ασχολούνται με το τι νύχι έχει η Ρούλα και πόσο έκανε ο τάφος. Αδιανόητο. Παίζουν αποσπάσματα από τα παιδάκια που είχαν τα γενέθλια τους. Δεν είναι προσωπικό με κανέναν και είναι προς όλους. Αφήστε τις ψυχές να ησυχάσουν. Πηγαίντε και ανάψτε όλοι από ένα κεράκι για τα παιδιά που έφυγαν και σταματήστε να ασχολείστε τι γινόταν πριν φύγουν. Άμα δεν έχουμε εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη και πρέπει όλες οι εκπομπές να συνταχθούν για να δώσουν στοιχεία, εκεί έχουμε χοντρό πρόβλημα και να το λύσουμε αλλιώς. Δεν μπορεί να συμβαίνει αυτό. Θεωρώ ότι είναι παραπανίσιο» είπε στην συνέχεια ο παρουσιαστής.

«Δεν γίνεται να δίνεις πρόστιμο στο Bachelor και να μην δίνεις γενικότερα»

Ο Νίκος Μουτσινάς υπογράμμισε πως: «Ξαφνικά έχει μετατραπεί σε ένα σήριαλ καθημερινό. Και δεν καταλαβαίνει και ο κόσμος, ότι τον επηρεάζει. Και δεν βοηθάει και πουθενά. Δεν γίνεται να δίνεις πρόστιμο στο Bachelor και να μην δίνεις γενικότερα» και πρόσθεσε: «Σταματήστε να λέτε το manual, τι έπρεπε να κάνει για να μην την πιάσουν και τι έπρεπε να κάνει ο επόμενος. Βλέπουν και μικρά παιδιά, θα φοβηθούν ότι θα τα σκοτώσουν οι γονείς τους. Σταματήστε και πάρτε και τα παιδιά από την τηλεόραση».

Η πρόταση του Νίκου Μουτσινά

Επίσης, ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ πρότεινε να μην μετράνε τα νούμερα τηλεθέασης λέγοντας: «Έχουμε τρελαθεί. Και να μη μετράνε τα νούμερα στις εκπομπές αυτές. Γιατί αυτό που κάνετε με τα νούμερα είναι ότι αναγκάζετε την κάθε εκπομπή να το κάνει και λίγο παραπάνω και παθαίνουμε τρέλα».

 

newsbeast.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.