Νίκος Στεφανίδης: “Παράνομες και παράτυπες οι εκλογές της Ένωσης Εμπόρων Ραφήνας Πικερμίου”

Σε ανακοίνωση που μας έστειλε ο κ Νίκος Στεφανίδης εκ μέρους της Αγωνιστικής Συσπείρωσης ΕΒΕ Ραφήνας Πικερμίου αναφέρεται:

Πραγματοποιήθηκαν οι παράνομες και παράτυπες εκλογές της Ένωσης ΕΒΕ Ραφήνας Πικερμίου στις 10/02/24. ‘‘Εκλογές’’ που έγιναν μακριά από τα μέλη, τους ΕΒΕ του Δήμου μας, αλλά κυρίως μακριά από τα προβλήματα των ΕΒΕ της χώρας και προπαντός από τις αγωνίες του τόπου.

Οι διαδικασίες αυτές , μεθοδεύτηκαν για άλλη μια φορά από την ίδια ομάδα συναδέλφων που κράτησαν την Ένωσή μας σε ουσιαστική αδράνεια και την χρησιμοποίησαν για την δική τους ανέλιξη, να την έχουν για να βάζουν πλάτη στη δημοτική αρχή και στις εκάστοτε κυβερνήσεις.

Το απερχόμενο Δ.Σ. είχε πάρει απόφαση, ‘’η τρίτη Γ.Σ. να πραγματοποιηθεί στις 2 Νοεμβρίου του’23’’ με πρόσκληση που είχε σταλείστις 27/10/23 σε ΟΡΙΣΜΕΝΑ μέλη .

Η Γ.Σ. αυτή δεν πραγματοποιήθηκε ΠΟΤΕ γιατί δεν πήγαν ούτε μέλη του Δ.Σ.!!Από τότε και μέχρι που στάλθηκε παράτυπα νέα πρόσκληση,πάλι σε ορισμένα μέλη, δεν συνεδρίασε, έστω τυπικά, το απερχόμενο ΔΣ αφού είχε ΛΗΞΕΙ η θητεία του με βάση το νόμο και το καταστατικό. Κάποιοι προτίμησαν ξανά, να έχουν μια σφραγίδα στα χέρια, να κάνουν τους εκπρόσωπους των ΕΒΕ σε Ραφήνα και Πικέρμι και να ψηφίσουν μεταξύ τους για άλλη μία φορά 30 άτομα.

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ, τα προβλήματα είναι εδώ και ΔΕΝ πρόκειται να λυθούν αν εμείς δεν κινηθούμε αγωνιστικά, όπως άλλοι συνάδελφοι μας και άλλοι κλάδοι εργαζομένων, αγροτών, υπαλλήλων, φοιτητών. Δεν μπορούμε να περιμένουμε από κανένα Δήμαρχο ή Υπουργό να μας λύσει κανένα πρόβλημα. Εμείς θα πάρουμε την υπόθεση στα χέρια μας. Τα προβλήματα με την βαριά φορολογία, την ακριβή ενέργεια, τα ψέματα με τον ΕΝΦΙΑ, τις κατασχέσεις από Δήμους, το Κράτος, τις Τράπεζες είναι εδώ. Για όλα αυτά, δεν μπορεί να αγωνιστεί ένα συμβιβασμένο και εξαρτημένο ΔΣ της Ένωσής μας, άσχετα αν υπάρχουν και λίγοι συνάδελφοι που μπορεί να έχουν καλή διάθεση.

Συνάδελφοι, η θέση όλων μας στις 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ είναι, με αυτούς που απεργούν και αγωνίζονται. Για την Υγεία, την Παιδεία, τις αυξήσεις στους μισθούς, την μείωση της ληστρικής φορολογίας. ΔΕΝ νομιμοποιούμε την παράνομη διοίκηση της Ένωσης ΕΒΕ Ραφήνας Πικερμίου. Παίρνουμε την υπόθεση στα χέρια μας. Απαιτούμε την παραίτηση της και την εφαρμογή της νομοθεσίας που προβλέπεται για τα σωματεία των αυτοαπασχολουμένων . Καμία ανοχή και ταλάντευση απέναντι σε αυτούς που όλα αυτά τα χρονιά έβαζαν πλάτη στις αποφάσεις του Δήμου και της Κυβέρνησηςκαι λειτουργούσαν σε βάρος μας. Που με την στάση τους απαξίωσαν την οποιαδήποτε διάθεση συναδέλφων να συζητήσουν οργανωμένα και να αγωνιστούν για την λύση των προβλημάτων μας.

Νίκος Στεφανίδης Για την Αγωνιστική Συσπείρωση ΕΒΕ Ραφήνας Πικερμίου

ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ 28/02/24
Μαζί με αυτούς που αγωνίζονται για το δίκαιο.

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.