Νόνικα Γαληνέα: Περιπέτεια με την υγεία της – Τι συνέβη;

Η Νόνικα Γαληνέα είχε μια περιπέτεια με την υγεία της, και σε μια σπάνια εξομολόγηση στη Σάσα Σταμάτη και την εφημερίδα «On Time» μιλάει γι’ αυτήν.

«Είμαι στο κρεβάτι μου γιατί είμαι άρρωστη. Είχα πρόβλημα με το στομάχι μου. Χθες έκανα το αντιγριπικό και είμαι ακόμα χειρότερα», παραδέχτηκε η γνωστή ηθοποιός.

Μάλιστα, η δημοσιογράφος όταν τη ρώτησε εάν φοβάται τον θάνατο, εκείνη απάντησε: «Φυσικά και τον φοβάμαι. Τον φοβάμαι σε όρια που θα τον φοβόταν κάθε φυσιολογικός άνθρωπος που θέλει να ζει».

Μάλιστα, η Νόνικα Γαληνέα φροντίζει λόγω της πανδημίας να παίρνει όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις, αφού φοβάται μην κολλήσει κορονοϊό: «Βεβαίως και φοβάμαι μην κολλήσω κορωνοϊό, γι’ αυτό και παίρνω όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις».

Τέλος, στηρίζει τους ηθοποιούς και στέλνει το μήνυμά της και την αγωνία της για τους συναδέλφους της μετά την απόφαση για το κλείσιμο των θεάτρων: «Πώς να μου φανεί, ηθοποιός είμαι. Είμαι μέσα στη ψυχή του κάθε ηθοποιού που αντιμετωπίζει θέμα του πώς θα φάει αυτός και η οικογένειά του».

tlife.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.