Ντέμη Γεωργίου: «Ποτέ δεν έφαγα κρέας στα κρυφά» (βίντεο)

Την Ντέμη Γεωργίου συνάντησε ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος στην κουζίνα του Dot για να ετοιμάσει μία βίγκαν εκδοχή σάντουιτς.

Βέβαια, εκτός από τη μαγειρική, οι δυο τους σχολίασαν και αρκετά θέματα ανάμεσά τους και το αν τελικά η Κατερίνα Λένη την έπιασε να τρώει κρυφά… σαλάμια στο ψυγείο του MasterChef.

«Είμαι πέντε χρόνια πια βίγκαν. Έπαθε η Άλκηστις μια διατροφική αλλεργία και της είπε ο γιατρός ότι πρέπει για κάποιο διάστημα να κόψει όλα τα ζωικά. Επειδή κι εγώ την λυπόμουν, να τρώω τώρα εγώ τον… άμπακό μου κι εκείνη να τρώει φασολάκια, ρυζάκι και τέτοια είπα να της συμπαρασταθώ. Και είδαμε ότι υπάρχει μέλλον πάνω σε αυτό και ξεκινήσαμε να κάνουμε διάφορες συνταγές και μας βγήκε σε πολύ καλό. Το εστιατόριό μας είναι μόνο βίγκαν. Η αλήθεια είναι ότι ο περισσότερος κόσμος που έρχεται δεν είναι βίγκαν. Το κρέας δεν μου λείπει καθόλου πλέον.

Δείτε ακόμα:  Τρίτη μέρα στο νοσοκομείο η Κατερίνα Καραβάτου - Όσα είπε ο Κρατερός Κατσούλης

Όχι, δεν έφαγα κρέας στο MasterChef. Η παραγωγή με πρόσεχε πάρα πολύ οπότε είχα ό,τι θα μπορούσα να φανταστείς, σαλάμια, τυριά και τις διατροφικές μαγιές. Δεν με τσάκωσε. Δεν συνέβη ποτέ αυτό. Δεν με έχει τσακώσει ποτέ η Κατερίνα να κάνω κάτι στην κουζίνα», τόνισε.

znews.gr