Ο 17χρονος Ρομά δεν προσπάθησε να αφοπλίσει τον αστυνομικό – Νέες πληροφορίες

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Το Βήμα» και «Τα Νέα» μίλησε στο LIVE NEWS για την υπόθεση πυροβολισμού 17χρονου στη Βοιωτία από αστυνομικό.

Στο Λεοντάρι Βοιωτίας μετά από άγρια καταδίωξη έπεσε νεκρός ένας 17χρονος από όπλο αστυνομικού.

Ύστερα από καταδίωξη και ενώ το αυτοκίνητο που οδηγούσε είχε προσκρούσει σε παρκαρισμένο ΙΧ στο χωριό Λεοντάρι, ο 17χρονος Ρομά δέχτηκε σφαίρα στον τράχηλο από το υπηρεσιακό όπλο 41χρονου αρχιφύλακα της ΟΠΚΕ, με αποτέλεσμα τον θάνατό του.

Ο υπαίτιος αστυνομικός μιλά για απόπειρα αρπαγής του όπλου του με αποτέλεσμα αυτό να εκπυρσοκροτήσει.

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Το Βήμα» και «Τα Νέα» μίλησε στο LIVE NEWS για την υπόθεση.

Όπως είπε, ο συγκεκριμένος αστυνομικός φαίνεται να υποστήριξε αρχικά πως ο 17χρονος προσπάθησε να τον αφοπλίσει. Σε μία νεότερη αναφορά του το αλλάζει όμως, κα λέει πως το όπλο εκπυρσοκρότησε ενώ κάνεις δεν κατάλαβε τι ακριβώς έγινε και συνέβη αυτό.

Επιπλέον, είπε πως το τραύμα από τον πυροβολισμό έγινε μεταξύ του δείκτη και του μεσαίου δακτύλου του θύματος, κάτι που αποδεικνύει πως ο 17χρονος έβαλε το χέρι του μπροστά, ενώ αναμένεται το πόρισμα της ιατροδικαστικής και βλητικής εξέτασης για να διαπιστωθεί το ύψος από το οποίο πυροβολήθηκε.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.