Μήπως ο Άκης Πετρετζίκης είναι έτοιμος να ντυθεί γαμπρός; Tα σχόλιά του περί γάμου

Οι φήμες τον θέλουν ξανά ερωτευμένο αλλά ο ίδιος διατηρεί σιγή ιχθύος. Και ένα βίντεο στα stories του στο Instagram μας έβαλε σε σκέψεις.

Μήπως ο Άκης Πετρετζίκης είναι έτοιμος να ντυθεί γαμπρός;

Στις αρχές Αυγούστου τον κύκλο του διαδικτύου έκαναν δημοσιεύματα που ήθελαν το γνωστό σεφ να είναι ερωτευμένος με τη μελαχρινή καλλονή, Μιρένια Παπαδιονυσίου, η οποία είναι cheerleader του Προμηθέα Πατρών, ενώ είναι φοιτήτρια στο τμήμα Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής στην Πάτρα. Οι δυο τους είχαν βρεθεί πρόσφατα στην Κεφαλλονιά και η μελαχρινή καλλονή είχε ανεβάσει κοινή φωτογραφία τους στο Instagram.

Και μπορεί από τότε να μην είχαμε κάποια εξέλιξη στη σχέση, ξέρουμε όμως πως ο Άκης θα βρεθεί όχι σε έναν αλλά σε τέσσερις γάμους.

Η αρχή έγινε μόλις χθες, όταν ετοιμάστηκε για τον πρώτο γάμο παρέα με τον συνεργάτη του και πάλαι ποτέ παίκτη του Master Chef, Γιάννη Μάργαρη.

Μιλώντας στο executive chef του ο Άκης δήλωσε έτοιμος για τον γάμο, τον εν λόγω γάμο και με παράπονο δήλωσε στην κάμερα:

«Όλοι παντρεύονται, μόνο εμείς δεν παντρευόμαστε» για να του απαντήσει ο Μάργαρης πως οι ίδιοι έχουν αναλάβει τον ρόλο του καλεσμένου!

queen.gr