Ο Αλέξανδρος Νικολόπουλος καλεσμένος της Μέρω Κεσεσίογλου στο Ζάππειο Μέγαρο

Ο κ. Αλέξανδρος Νικολόπουλος, διευθυντής καταστήματος Αθηνών της HellasFin (και κάτοικος Πικερμίου) ήταν παρών στην φιλανθρωπική εκδήλωση που διοργάνωσε το Προξενείο της Ακτής Ελεφαντοστού στην Ελλάδα, στο Περιστύλιο του Ζαππείου Μεγάρου.

Ο κ. Νικολακόπουλος ήταν καλεσμένος και μίλησε για το σπουδαίο έργο της Μέρω Κεσεσίογλου. Μάλιστα ο ίδιος ανέφερε μετά για την εκδήλωση: “Ίσως ο πιο όμορφος χώρος στην Αθήνα. Ελπίζω να μου δοθεί η δυνατότητα να ξαναμιλήσω για την σημασία της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και του θεσμού της χορηγίας”.

Για όσους δεν γνωρίζουν η Μέρω Κεσεσίογλου είναι «Η μητέρα της Αφρικής» που φροντίζει πάνω από 400 παιδιά στην Ακτή Ελεφαντοστού!

Η HellasFin ήταν μέγας χορηγός στην φιλανθρωπική εκδήλωση που διοργάνωσε το Προξενείο της Ακτής Ελεφαντοστού στην Ελλάδα, όπου παρουσιάστηκαν 40 μουσειακά συλλεκτικά ρούχα της Όπερας των Παρισίων, του γνωστού φιλέλληνα σχεδιαστή Pierre Cardin.

Η εκδήλωση διανθίστηκε από άριες της Μαρίας Κάλλας οι οποίες θα ερμηνεύονται από διάσημη σοπράνο της Λυρικής Σκηνής.

Τα έσοδα της φιλανθρωπικής βραδιάς θα διατεθούν για την ενίσχυση του έργου των «Παιδικών Χωριών SOS» καθώς και του ορφανοτροφείου «Ελλάς» στην Ακτή Ελεφαντοστού, όπου φιλοξενούνται παιδιά, φορείς του ιού AIDS – HIV, των οποίων οι γονείς έχασαν τη ζωή τους από τον ιό.

  • Στις φωτό ο κ. Νικολόπουλος κατά την ομιλία του στο Ζάππειο Μέγαρο

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.