Ο Αλέξανδρος Νικολόπουλος υποψήφιος με τον Βαγγέλη Μπουρνούς

Ο Αλέξανδρος Νικολόπουλος είναι απόφοιτος του τμήματος Οικονομικών Επιστημών της Νομικής και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου, Χρηματοοικονομικής Ανάλυσης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Επί δεκαπέντε συναπτά έτη εργάστηκε σε τράπεζες , αρχικά ως στέλεχος εξυπηρέτησης πελατών και εν συνεχεία ακολουθώντας την ιεραρχία των τραπεζών ως Διευθυντής καταστήματος μέχρι και την αποχώρηση του ,το 2013. Από τότε μέχρι και σήμερα εργάζεται ως Επενδυτικός Σύμβουλος-Διαχειριστής.

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Τα τελευταία 10 χρόνια ζει στη Διώνη.

Στη δήλωση συμπόρευσης με το δήμαρχο Ραφήνας-Πικερμίου Ευάγγελο Μπουρνούς δήλωσε χαρακτηριστικά:

“Γνωρίζω μετά από 10 χρόνια διαμονής στην περιοχή τι πραγματικά χρειάζεται ο τόπος μας για να γίνει ασφαλέστερος , καθαρότερος , λειτουργικότερος, ομορφότερος, καλύτερος. Στην εργασία μου έχω μάθει να ακούω τις επιθυμίες των ανθρώπων- πελατών μου. Τώρα είμαι έτοιμος να ακούσω και αυτές των συμπολιτών μου.

Έτσι συμμετέχοντας στο συνδυασμό “Σύγχρονη Πολιτεία”, με επικεφαλής τον Ευάγγελο Μπουρνούς, είμαι βέβαιος πως οι προτάσεις και τα σχέδια για τον τόπο μας θα γίνουν πραγματικότητα γιατί έχει αποδείξει την αποτελεσματικότητα του και θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας εργαζόμενοι σκληρά για να γίνει ο τόπος μας ξεχωριστός.”

Διαβάστε επίσης