Ο Ανδρέας Μικρούτσικος σόκαρε με την αποκάλυψη για το Μεγάλο Παζάρι

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος έκανε απίστευτες αποκαλύψεις για το Μεγάλο Παζάρι, στην εκπομπή Super Κατερίνα, το πρωί της Τρίτης. Αρχικά, ο γνωστός παρουσιαστής εξήγησε πώς έφτασε το Μεγάλο Παζάρι στα χέρια του.

«Μου έκαναν πρόταση για το Ραντεβού στα Τυφλά. Είχαν ζητήσει από τον Γιώργο Πολυχρονίου να του κάνουν μεταγραφή από τον ΑΝΤ1 στο Mega για να κάνει το Μεγάλο Παζάρι κι εγώ θα έκανα το Σαββατοκύριακο. Τους είπε ναι ο Πολυχρονίου. Δέχτηκα και μου άρεσε και το project. Έλα όμως που δεν ήρθε ο Πολυχρονίου.

Με φωνάζουν και μου λένε αναβάλλεται το Ραντβού στα Τυφλά. Εμένα το Μεγάλο Παζάρι σαν ιδέα δεν μου άρεσε, το άλλο το έβρισκα έξυπνο. Δέχτηκα παρ’ όλα αυτά. Έτσι έκανα αυτό και επιτυχώς και ευτυχώς πήραν την Βάσια Τριφύλλη και έκανε το Ραντεβού στα Τυφλά», είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος και στη συνέχεια έκανε την αποκάλυψη που σόκαρε όλους τους παρευρισκόμενους.

«Συνήθως θα δείτε με πολλούς να είμαι αγκαλιά. Γιατί ήμουν αγκαλιά; Γιατί έλεγα το κουτί ή την κουρτίνα; Και στο «κουρτίνα» σου έπιανα τον ώμο, ότι στην κουρτίνα είναι το ψωμί. Το έκανα, το λέω, είναι η πρώτη φορά που το δηλώνω. Το έκανα υπέρ των παικτών. Αν δείτε πότε πέφτουν σε zonk δεν τους έχω αγκαλιά», είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος και έμειναν όλοι με το στόμα ανοιχτό.

zappit.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.