Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος απαντά στη Σάσα Σταμάτη – «Τι σόι συγγνώμη είναι αυτή μετά από δύο χρόνια…»

Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος απάντησε στην εκπομπή Καλοκαίρι Yes μετά τη δημόσια συγγνώμη της Σάσας Σταμάτη προς τους ηθοποιούς για το συμβάν πριν από δύο χρόνια, όταν διέκοψε θεατρική παράσταση.

«Θέλω να ζητήσω μία δημόσια συγγνώμη από όλους τους ηθοποιούς, από την Υπουργό Πολιτισμού και από όλους τους καλλιτέχνες γι’ αυτό που είχε γίνει στο θέατρο. Αγαπάω τους ηθοποιούς. Ήταν λάθος μου, έπρεπε να σηκωθώ να φύγω» ανέφερε η Σάσα Σταμάτη στο Καλοκαίρι Yes για το περιστατικό στην παράσταση του Χριστόφορου Ζαραλίκου.

Η πρωινή εκπομπή του Open εξασφάλισε την πρώτη αντίδραση του γνωστού κωμικού μετά της δημόσια συγγνώμη της δημοσιογράφου.

«Δεν νομίζω ότι είδα τη συγγνώμη, όπως αυτή που περιγράφετε εσείς. Ζήτησε συγγνώμη απ’ όλους τους ηθοποιούς, όχι από εμένα. Μόνος μου έπαιζα,. Επίσης το βασικότερο, δεν ζήτησε συγγνώμη από τους θεατές», απάντησε αρχικά ο Χριστόφορος Ζαραλίκος.

Και πρόσθεσε: «Όποιος πάει στο θέατρο, ξέρει ότι όταν κάτι γίνεται και χαλάς την παράσταση, κυρίως προσβάλλεις τους θεατές. Τέλος πάντων, δεν ξέρω τι σόι συγγνώμη είναι αυτή, μετά από δύο σχεδόν χρόνια. Να είναι καλά η γυναίκα, ελπίζω να ισορροπήσει μέσα της με ό,τι την έχει ταράξει», είπε, μεταξύ άλλων, ο Χριστόφορος Ζαραλίκος για τη Σάσα Σταμάτη.

tlife.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.