Ο Δημήτρης Σταρόβας για την απώλεια της μητέρας του – «Είχε άνοια, έφυγε από ανακοπή»

«Είναι μέσα στη ζωή, όταν κάτι είναι μέσα στη ζωή πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι» , είπε ο Δημήτρης Σταρόβας.

Για την απώλεια της αγαπημένης του μητέρας μίλησε ο Δημήτρης Σταρόβας στην κάμερα της εκπομπής “Super Κατερίνα”.

«Η μητέρα μου δεν έφυγε ξαφνικά. Ταλαιπωριόταν χρόνια, είχε πολλά προβλήματα υγείας, άνοια προχωρημένη και έφυγε από ανακοπή. Οι γιατροί μας είχαν πει ότι έπρεπε να κάνει ένα χειρουργείο, είχε ένα ανεύρυσμα και έπρεπε να χειρουργηθεί χθες που λέμε αλλά το ρίσκο ήταν μεγάλο, υπήρχε πιθανότητα να μη βγει ποτέ από το χειρουργείο και παραιτήθηκε στο τέλος», είπε αρχικά ο Δημήτρης Σταρόβας.

Δείτε ακόμα:  Σκάνδαλο στο “Survivor” – Ανήλικη κατήγγειλε τον Κατσαούνη για ασέλγεια

Ο Δημήτρης Σταρόβας είπε στη συνέχεια: «Ήταν στη Θεσσαλονίκη. Πέρα από τους δικούς μου ανθρώπους και την Άννα μου στάθηκαν πολλοί φίλοι, η κυρία Ελένη ήταν η κυρία που την πρόσεχε, η Βούλα Πατουλίδου που με βοήθησε πολύ. Με βλέπετε να λειτουργώ γιατί όταν είναι μια κατάσταση τόσο προχωρημένη που δεν υπάρχει επιστροφή, δεν μπορείς να προσφέρεις στον άλλον καμία ποιότητα ζωής».

«Υπάρχει και μια λύτρωση και για τον ίδιο τον άνθρωπο που ταλαιπωρείται και για το περιβάλλον του. Προσπαθώ πάντα να είμαι ψύχραιμος και το λέω εκ του ασφαλούς γιατί όταν κάτι το περιμένεις δεν είναι το ξαφνικό που σε σοκάρει… Είναι μέσα στη ζωή, όταν κάτι είναι μέσα στη ζωή πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι» , είπε κλείνοντας ο Δημήτρης Σταρόβας.

Δείτε ακόμα:  Συγκλονίζει η Ελένη Φουρέιρα για τον Mad Clip – «‘Ήμουν η πρώτη που έφτασε εκεί»

zappit.gr