Ο Δημήτρης Τσανικλίδης τιμά την εμπιστοσύνη του κόμματος και των πολιτών

Η απόφαση και το χρίσμα από τη ΝΔ για κάθοδο στις εκλογές και ειδικότερα στην Περιφέρεια Ατικής για τον Δημήτρη Τσανικλίδη ήταν μόνο η αρχή. Ο αγώνας να βρίσκεται κοντά στους πολίτες, είναι καθημερινός, επίμονος και αδιάκοπος γεγονός που τον έχει κάνει έναν από τους πιο αγαπητούς πολιτευτές του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης με βάσιμες ελπίδες για την εκλογή του.

Εξαιρετικός άνθρωπος, προσηνής, σπουδαίος γιατρός, ο Δημήτρης Τσανικλίδης «οργώνει» την περιφέρεια απ’ άκρου εις άκρον. Πραγματικά βρίσκεται παντού! Από τον Αυλώνα Αττικής ,με επιφανή στελέχη της παράταξης, μέχρι τα ΚΑΠΗ Νέων Παλατιών. Από τις Αχαρνές μέχρι το Σάλεσι.  Από τα τρία «Β» Βουλα – Βάρη- Βουλιαγμένη, μέχρι την Κερατέα όπου ο Γυμναστικός Σύλλογος τίμησε τους αθλητές του που διακρίθηκαν την περασμένη χρονιά.

Και φυσικά στην Ραφήνα όπου, μαζί με τον δήμαρχο και την Αθανασία Τσουμελέκα, παρευρέθηκε στη βράβευση πρωταθλητών της περασμένης χρονιάς, καθώς επίσης και όλους των συμμετεχόντων στον Κλασικό Μαραθώνιο δρόμο, όπου στο δικό τους πρόσωπο επιβραβεύεται το συνολικό κεκτημένο, η μεγάλη ιδέα του μαζικού αθλητισμού!

Εν κατακλείδι ο Δημήτρης Τσανικλίδης τιμά και την εμπιστοσύνη που του έδειξε το κόμμα του και τους πολίτες στους οποίους απευθύνεται.

Πηγή: Polis

Διαβάστε επίσης