Ο Φίλιππος Πλιάτσικας και το Rock της Δυτικής Όχθης στο Θέατρο Πέτρας

Ο Φίλιππος Πλιάτσικας με τους Εκείνος + Εκείνος, τον Γιάννη Ζουγανέλη, τον Λάκη Παπαδόπουλο και τον Μίλτο Πασχαλίδη θα παρουσιάσουν σε μία καλοκαιρινή συναυλία το Rock της Δυτικής Όχθης στο Θέατρο Πέτρας.

«Με αφορμή την κυκλοφορία του δίσκου Ένας ολοκαίνουργιος κόσμος, που είναι φόρος τιμής στον ήχο που είχα πάντα μέσα μου από μικρός, κάνω μια αναδρομή στα χρόνια από το 1987 που πρωτοφτιάχτηκε σε ένα παλιό πέτρινο σπίτι στο Μενίδι η μπάντα που αργότερα ονομάστηκε Πυξ Λαξ μέχρι και σήμερα. Θα ταξιδέψω λοιπόν παρέα με όλες εκείνες τις μουσικές και τους ανθρώπους που βρίσκονται πίσω απ΄ αυτές και με μεγάλωσαν. Αυτό που κάποια στιγμή ονομάστηκε Το Rock της Δυτικής όχθης!

Δείτε ακόμα:  Εκδόσεις Ψυχογιός: CYBER MONDAY - Οι προσφορές συνεχίζονται και ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για λίγες ώρες!

Εκτός λοιπόν από τα τραγούδια των Πυξ Λαξ και της προσωπικής μου πορείας, θα έχουν ιδιαίτερη θέση τραγούδια και άλλων μουσικών συνοδοιπόρων, διασκευασμένα με τον ήχο που ξεκίνησε λίγο πριν τη δεκαετία του ’90 και έφτασε μέχρι σήμερα αναπνέοντας κι αλλάζοντας χωρίς να χρειάζεται συνθήματα φτιαγμένα με Photoshop για να υπάρχει».

Φίλιππος Πλιάτσικας

Παραγωγή: Robin4Arts

Πληροφορίες:

Θέατρο Πέτρας, Πετρούπολη

Τετάρτη 6 Ιουλίου 2016

Ώρα έναρξης: 9.30 μμ. (Οι πόρτες ανοίγουν 7.30 μμ.)

Δείτε ακόμα:  Οι Εκδόσεις Ψυχογιός σας εύχονται Καλά Χριστούγεννα και Καλή Χρονιά!

Τιμές εισιτηρίων: 10ευρώ (έως 15 Ιουνίου)

12ευρώ (έως 6 Ιουλίου)

14ευρώ (βραδινό ταμείο)

Πληροφορίες: Τηλ.: 210 7298930