Ο Γιάννης Κότσιρας, στο σπίτι του στη Ραφήνα, όπως δεν τον έχεις ξαναδεί!

Ο διάσημος τραγουδιστής κατάφερε να προκαλέσει μεγάλο χαμό στο Instagram με μια τρυφερή φωτογραφία που ανέβασε και να ξαφνιάσει ευχάριστα τους πάντες.

Ο 50χρονος τραγουδιστής, στην πολυετή καριέρα του, φρόντιζε πάντα να κρατά την προσωπική ζωή του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και το ίδιο έκανε και όταν ο ίδιος ανακοίνωσε πως θα γίνει μπαμπάς, ενώ όταν παντρεύτηκε την Κατερίνα Πέρρου και βάφτισαν και το γιο τους φρόντισαν και πάλι να κρατήσουν μακριά τις κάμερες.

Όμως τώρα έκανε μια εξαίρεση και μας έδωσε μια μικρή γεύση από την ευτυχία που νιώθει ως μπαμπάς και την οικογενειακή ζωή του και οι πάντες ενθουσιάστηκαν.

Ο Γιάννης Κότσιρας ανέβασε στο επίσημο προφίλ του στο Instagram (όπου συνήθως κάνει κυρίως αναρτήσεις για τα επαγγελματικά του) μια φωτογραφία που τον δείχνει στο σπίτι του στη Ραφήνα να έχει πλάι του το γιο του και να πλένουν μαζί τα μπιμπερό στο νεροχύτη.

“Να εδώ είπαμε να βοηθήσουμε λίγο την μαμά και να πλύνουμε τα μπιμπερό” έγραψε στη λεζάντα ο τραγουδιστής και με το hashtag #this_is_happiness έδειξε σε όλους πόσο χαρούμενος νιώθει που έγινε πατέρας.

sigmalive.com