«Ο Γιώργος Λιάνης ήταν παντρεμένος και άφησε μια οικογένεια για μένα»

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη που θα συζητηθεί, έδωσε η Αιμιλία Υψηλάντη στην εκπομπή Mega Καλημέρα και τον Κώστα Τσουρό.

Η σπουδαία ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων τόσο για την απόφαση του Άρη Σερβετάλη να φύγει από την παράσταση Ρινόκερος, αλλά και για το πως είχε αφήσει ο Γιώργος Λιάνης την οικογένειά του για εκείνη.

«Θεωρώ ότι ο Άρης Σερβετάλης ουσιαστικά δεν ανήκει πλέον στην οικογένεια των ηθοποιών»

«Δεν με βρίσκει απλώς αντίθετη. Πιστεύω ότι ο συνάδελφος και τη βάζω εντός εισαγωγικών τη λέξη «συνάδελφος». Γιατί ο συνάδελφός μου που δεν σέβεται το λειτούργημά του, που δεν σέβεται το κοινό του, ο οποίος δεν σέβεται την εργασία των συναδέλφων του και την καλλιτεχνική και δεν σέβεται το μεροκάματο των άλλων ανθρώπων, για μένα, λυπάμαι που το λέω γιατί είναι ταλαντούχος και εξαιρετικά χρήσιμος, θεωρώ ότι ουσιαστικά δεν ανήκει πλέον στην οικογένεια των ηθοποιών.

Δείτε ακόμα:  Μυριέλλα Κουρεντή – Survivor: Ο Σερραίος εκδότης που είχε σχέση μέχρι τον Σεπτέμβριο

Καταλαβαίνετε τι είπε ο συνάδελφος; Ποιος είναι αυτός; Ηγέτης κράτους; Από πού και ως πού έχει αυτό το δικαίωμα; Τα «η τέχνη είναι για όλους» είναι λίγο αστεία. Η τέχνη είναι για όλους; Αυτός που δεν σέβεται την επιστήμη σιγά μην είναι το πρόβλημά του η τέχνη. Η επιστήμη προηγείται της τέχνης, η ζωή προηγείται του θεάτρου», λέει η Αιμιλία Υψηλάντη.

«Ο Γιώργος Λιάνης είναι ειδική περίπτωση γιατί είναι από τους ανθρώπους, ο οποίος μιλάει συνέχεια για μένα και αυτό του το αναγνωρίζω. Δεν έχω ακούσει άλλον άνθρωπο να μιλάει συνέχεια για εμένα και τη σχέση μας με τέτοιον εκπληκτικό τρόπο. Ο Γιώργος Λιάνης έχει κάνει όχι απλώς θυσίες… Εγώ, όμως, το βίωσα ως κάτι φυσιολογικό, ούτε ο Γιώργος το κατάλαβε τότε ως θυσία. Ο άνθρωπος όταν παίρνει μια απόφαση, όταν θέλει κάτι πολύ και κάνει μια ενέργεια, μπορεί να προκαλέσει και πολύ πόνο σε άλλους ανθρώπους. Αυτό μπορεί να μην το καταλαβαίνει καν», λέει η Αιμιλία Υψηλάντη και εξομολογείται:

Δείτε ακόμα:  Τάσος Χαλκιάς: Οι πρώτες δηλώσεις μετά το ατύχημα που είχε (βίντεο)

«Ο Γιώργος ήταν παντρεμένος και άφησε μια οικογένεια, αυτό δεν σας είπε ο Γιώργος μόνο. Σας είπε ότι άφησε την πόλη που αγαπούσε πάρα πολύ, τη Θεσσαλονίκη, αλλά δεν σας είπε ότι άφησε μια οικογένεια γι’ αυτό. Δεν είναι θυσία αυτό, δεν υπάρχει θυσία. Αν κάνεις αυτό που επιθυμείς γιατί υπάρχει θυσία; Οι άλλοι κινδυνεύουν. Δική σου επιλογή είναι, μην το κάνεις, δεν σου είπε κανείς να θυσιαστείς σώνει και καλά».

Δείτε ακόμα:  Παύλος Χαϊκάλης: O άγριος καβγάς και τα ουρλιαχτά του ηθοποιού (Video)

nassosblog.gr