Ο κακός χαμός στην Ελληνική Λύση με μηνύσεις ανάμεσα σε Βελόπουλο και Μυλωνάκη!

Μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση προτίθεται να καταθέσει ο Αντώνης Μυλωνάκης σε βάρος του Κυριάκου Βελόπουλου και της Ελληνικής Λύσης.

Λίγο μετά μάλιστα με μήνυμα του προς τον ΑΝΤ1 ο Κυριάκος Βελόπουλος ανέφερε πως έχει γίνει μήνυση κατά του Αντώνη Μυλωνάκη με τη διαδικασία του αυτόφωρου ενώ υπάρχουν και πληροφορίες για επικείμενη σύλληψη του πρώην βουλευτή της Ελληνικής Λύσης.

Λίγη ώρα νωρίτερα ο Κυριάκος Βελόπουλος μίλησε στον ΑΝΤ1 λίγο προτού η Ελληνική Λύση και Επιτροπή Δεοντολογίας της καταθέσουν μήνυση στον παραιτηθέντα βουλευτή Μυλωνάκη.

ADVERTISEMENT
Ο Κυριάκος Βελόπουλος αναφέρθηκε σε μια σειρά δημοσιευμάτων που αναφέρονταν σε συναντήσεις βουλευτών και βουλευτών του με τη Νέα Δημοκρατία, εξηγώντας ότι, μετά από αυτά και αφού έμαθε ότι από τον περασμένο Σεπτέμβριο είχε ενδείξεις για συναντήσεις βουλευτών του κόμματός του με στελέχη του κυβερνώντος, συγκάλεσε την Επιτροπή Δεοντολογίας.

«Τους κάλεσα για να δώσουν εξηγήσεις στην Επιτροπή Δεοντολογίας και άρχισε ένα κρεσέντο», είπε και αρνήθηκε να αναφερθεί σε ονόματα.

«Μέσα στη Βουλή κατήγγειλα ονόματα και πήγαμε στον Εισαγγελέα», σημείωσε.

Κληθείς να απαντήσει στις κατηγορίες Μυλωνάκη ότι λάμβανε 500 ευρώ το μήνα «μαύρα» από βουλευτές του, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης χαρακτήρισε «αστειότητες» τις κατηγορίες και τόνισε πως «είναι θέμα δικαιοσύνης, πρέπει να αποδείξει αυτά που λέει».

«Δεν είναι τυχαία η ενορχήστρωση από τη ΝΔ», είπε προσθέτοντας ότι, «τον τελευταίο καιρό έχω ελεγχθεί 12 φορές από ΣΔΟΕ».

Όσο αφορά στα σενάρια για υποψηφιότητα πρώην βουλευτών της Χρυσής Αυγής με την Ελληνική Λύση, είπε ότι «δεν αποφάσισα ακόμα για το ποιοι θα είναι υποψήφιοι στις εκλογές, υπάρχει επιτροπή, αλλά ακόμα δεν μου έχει κάνει πρόταση».

Σχετικά με τις πιθανές μετεκλογικές συνεργασίες, σημείωσε ότι, «εγώ δεν πίνω τσίπουρα στην Πάτρα».

Ερωτηθείς για ακόμα μία φορά για τα όσα έγιναν στην Ελληνική Λύση, απάντησε πως «η Επιτροπή Δεοντολογίας αποφάσισε και έστειλε το θέμα στη Δικαιοσύνη», λίγο προτού ανακοινωθεί και επίσημα η μήνυση.

Μυλωνάκης για Βελόπουλο: «Του δίναμε κάθε μήνα 500 ευρώ ”μαύρα” σε φάκελο»

Έπειτα από τα όσα κατήγγειλε για την Ελληνική Λύση αλλά και τους λόγους που τον οδήγησαν στην αποχώρηση, ο κ. Μυλωνάκης δηλώνει πως ο κομματικός μηχανισμός διαχειρίζεται χρήματα που δεν ανήκουν στο κόμμα.

Χαρακτηριστικά δήλωσε ότι βουλευτές δίνουν στο κόμμα 1.500 ευρώ εκ των οποίων τα 500 ευρώ είναι «μαύρα» και για αυτόν τον λόγο θα ζητήσει οικονομικό έλεγχο.

«Είμαστε σε ένα κομματικό μηχανισμό που διαχειρίζεται χρήματα άρα εκτός από όλα τα άλλα είναι και οικονομικό το θέμα γιατί τα λεφτά τα οποία διαχειρίζεται ένα κόμμα δεν είναι δικά του. 800 χιλιάδες είναι η επιχορήγηση το χρόνο, 200 χιλιάδες είναι για τα ιδρύματα. Είναι μετά τα χρήματα τα οποία δίνουν οι βουλευτές γιατί αυτά φορολογούνται στους βουλευτές. Εμείς δίνουμε 1.500 το μήνα, 1.000€ τα παίρνει το κόμμα κατευθείαν από τη μισθοδοσία και τα 500€ είναι μαύρα σε ένα φάκελο. Δεν προβλέπεται πάνω από 1.000€, αν δείτε αυτά που σημειώνουμε όταν πάει στο λογιστήριο της Βουλής δεν μπορεί να πάρει πάνω από 1.000€. Εικάζω ότι χρησιμοποιούνται για το κόμμα αλλά δεν πρέπει να ξέρουμε τι γίνεται; Δεν κατηγορώ κανέναν», είπε συγκεκριμένα.

Ερωτηθείς γιατί δεν τα κατήγγειλε νωρίτερα όλα αυτά: «Είχα εμπιστοσύνη τώρα έχασα την εμπιστοσύνη μου. Πήγαν να με σπιλώνουν, τώρα αμύνομαι για την τιμή μου. Δεν κάνω μηνύσεις ούτε αγωγές εγώ, εγώ θα ζητήσω να γίνει έλεγχος των οικονομικών του κόμματος να δούμε που πήγαν τα λεφτά. Με αποδείξεις κλπ. Δεν έχω εμπιστοσύνη, όταν κορόιδευσε, όταν παραμύθιασε όταν τον φίλο υποτίθεται που είχε και τώρα με αποκαλεί ο τέως, με αποκαλεί πολιτικό σκουπίδι, με αποκαλεί ψεύτη και διεφθαρμένο άρα πρέπει να δικαιολογήσει ότι είμαι διεφθαρμένος. Εγώ δεν κατηγορώ κανέναν, εγώ ζητάω έλεγχο γιατί δεν έχω εμπιστοσύνη».

Ο Βελόπουλος τελικά αποδεικνύεται πολιτικός απατεώνας , κοροϊδεύει την κοινωνία. Είμαι διατεθειμένος να το φτάσω μέχρι τέλους. Αυτά τα πράγματα γίνονται με μέτρο και γίνονται πάντα με αποδείξεις. Αυτό το κόμμα πλέον μου δίνει την εντύπωση ότι λειτουργεί σαν μια πολιτική εγκληματική οργάνωση η οποία έχει σκοπό τη δολοφονία χαρακτήρων, σπίλωση υποψηφίων και βουλευτών. Αυτό το πράγμα πρέπει να σταματήσει. Στη θέση μου θέλει να βάλει τον λογιστή του κόμματος».

elefterostypos.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.