Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος έκανε στροφή στην καριέρα του

Στη δημοσιογραφία επέστρεψε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, κλείνοντας μάλιστα το πολιτικό του γραφείο.

Όπως ανακοίνωσε ο ίδιος με ανάρτησή του στα social media, ο πρώην βουλευτής της ΝΔ και στη συνέχεια ανεξάρτητος, μετά την αποτυχία του να μπει εκ νέου στη Βουλή, έκλεισε το πολιτικό του γραφείο και αρθρογραφεί ήδη στην Brussels Signal.

«Τέλος εποχής; Όσο και ξεκίνημα νέας. Οι ιδιότητες αλλάζουν. Οι αρχές και οι αξίες όχι. Αλλιώς δεν είναι αρχές και αξίες», ανέφερε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του στο Facebook.

Από τη στιγμή που αποφάσισε να κλείσει το πολιτικό του γραφείο, το κόμμα του ΠΑΤΡΙΔΑ δεν θα λάβει μέρος στις ευρωεκλογές του 2024.

Αναλυτικά η ανάρτηση:

«Τέλος εποχής; Όσο και ξεκίνημα νέας. Οι ιδιότητες αλλάζουν. Οι αρχές και οι αξίες όχι. Αλλιώς δεν είναι αρχές και αξίες. Και μην ξεχνιόμαστε. Η ζωή κάνει κύκλους.

Ο αγαπημένος T.S. Eliot το έχει θέσει στη βάση του: “What we call the beginning is often the end. And to make an end is to make a beginning. The end is where we start from.” Ο δε Arnold το έχει πει επιγραμματικότερα: “I’ll be back.” Ευγνώμων».

Ο ίδιος με ανάρτησή του στο Twitter (νυν Χ) ανακοίνωσε πως ήδη αρθρογραφεί στην Brussels Signal στην οποία «γράφουμε τις αλήθειες που τα mainstream ΜΜΕ δεν τολμούν να αγγίξουν» όπως έγραψε χαρακτηριστικά.

«Οι επιθέσεις σε δεξιούς πολιτικούς και λευκούς Ευρωπαίους δεν είναι μεμονωμένα περιστατικά. Είναι γενική τάση και αντίστροφος ρατσισμός. Οι ζωές των δεξιών και των λευκών επίσης μετράνε».

 

ieidiseis.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.