Ο Κωνσταντίνος Τουρλής για 2η χρονιά στο Φεστιβάλ μπύρας στο Βύρωνα

Έρχεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά οι Κωνσταντίνος Τουρλής and friends στη Γιορτή μπύρας στο Βύρωνα την Παρασκευή 10 Μαϊου.

Και το Σάββατο 11 Μαϊου ο Κωνσταντίνος με την μπάντα του θα δώσουν το «παρών» στο Μαθητικό Φεστιβάλ της Ραφήνας.

Η Δημοτική Επιχείρηση Ανάπτυξης του Δήμου Βύρωνα (ΔΕΑΔΒ), μετά την επιτυχία που γνώρισε το Φεστιβάλ Μπίρας του 2018, προϊόν της συνεργασία της με το Athens Beer Festival, συνδιοργανώνουν για δεύτερη χρονιά υπό την Αιγίδα του Δήμου Βύρωνα τo 4o ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΜΠΙΡΑΣ,αυξάνοντας ταυτόχρονα και τις ημέρες διεξαγωγής του. .

Έτσι στον εκπληκτικό χώρο του Θεάτρου Βράχων, από την 9η Μαΐου έως και την 12η Μαίου και από την 16η έως και την 19η Μαίου του 2019, οι χιλιάδες φίλοι και εραστές της μπίρας, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν παγωμένες μπίρες από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο, καθώς και υπέροχους μπυρομεζέδες με τη συνοδεία Ελληνικής και Ξένης live μουσικής.

Ταυτόχρονα μεγάλος παιδότοπος με διάφορα παιχνίδια θα κρατάει συντροφιά στην ήσυχη γωνιά του Θεάτρου των Βράχων τους μικρούς μας φίλους, ενώ ταυτόχρονα οι γονείς θα μπορούν να απολαμβάνουν με ηρεμία την μπύρα τους. . Παράλληλα οι ψαγμένοι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα μυστικά της μπίρας και να γευτούν μπίρες που δεν κυκλοφορούν στην Ελλάδα,αλλά και μπίρες από Ελληνικές μικροζυθοποιίες, ειδικά διαλεγμένες από έμπειρους συνεργάτες του Athens Beer Festival

Σας περιμένουμε λοιπόν στον αναβαθμισμένο και άκρως ατμοσφαιρικό χώρο του Θεάτρου Βράχων για… ανεπανάληπτες βραδιές

ΠΕΜΠΤΗ 9/5: SINEMA – WALKMAN THE BAND
ΠAΡΑΣΚΕΥΗ 10/5: TOURLIS AND FRIENDS – ΠΑΣΧΑΛΗΣ
ΣΑΒΒΑΤΟ 11/5: ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ
ΚΥΡΙΑΚΗ 12/5: Mr BACHATA and LOS MAFIOZOS
ΠΕΜΠΤΗ 16/5: WOODPECKERS The BAND – 15 50
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17/5: Mr HIGHWAY BAND – ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΗΒΑΙΟΣ
ΣΑΒΒΑΤΟ 18/5: L.O.U.D. – ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ
ΚΥΡΙΑΚΗ 19/5: DK AND THE BAND (το μεγάλο αφιέρωμα στον Βασιλιά του Rock N’ Roll, ELVIS PRESLEY) .

Διαβάστε επίσης