Ο λόγος για τον οποίο κόπηκε το ηλεκτρικό στο 2ο Λύκειο στο Πόρτο Ράφτη και οι ευθύνες του δήμου Μαρκοπούλου

Σοβαρές ευθύνες για τη διακοπή της παροχής ηλεκτρικού ρεύματος στο 2ο Λύκειο Πόρτο Ράφτη καταλογίζουν στη δημοτική αρχή Αλλαγιάννη με δηλώσεις τους, τόσο ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Μαρκοπούλου, Ανδρέας Συλλελόγλου (ο οποίος και αποκάλυψε το θέμα) όσο και ο υποψήφιος δήμαρχος και επικεφαλής της παράταξης «Μπορούμε Αλλιώς», Χρήστος Δρίτσας.

Οι κ.κ. Συλλελόγλου και Δρίτσας μίλησαν σχετικά με το θέμα που προέκυψε στον διαδικτυακό ραδιοφωνικό σταθμό planetwebradio.gr και στην εκπομπή «Εντός Λεκανοπεδίου» και τον Κώστα Τσαπάκη.

Για αλγεινή εντύπωση με την οποία αντιμετωπίζει η δημοτική αρχή Μαρκοπούλου ένα τέτοιο σοβαρότατο θέμα έκανε λόγο ο κ. Συλλελόγλου.

«Στον δήμο το παίρνουν χαλαρά, ότι δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα, απλά μια ανωμαλία» πρόσθεσε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης εξηγώντας παράλληλα ότι υπήρχε ένα χρέος προς τον ιδιωτικό πάροχο ενέργειας.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο κ. Δρίτσας ο οποίος ανέφερε ότι η διακοπή του ηλεκτρικού οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είχαν γίνει οι απαραίτητες ενέργειες από τον Δήμο Μαρκοπούλου ώστε η παροχή του ηλεκτρικού να πάψει να είναι εργοταξιακή και να περάσει στην ΟΤΑ.

Ο επικεφαλής της παράταξης «Μπορούμε Αλλιώς» πρόσθεσε ότι το σχολείο έχει παραδοθεί στον δήμο πάνω από ένα χρόνο, έγινε η σχετική αίτηση για αλλαγή των στοιχείων του καταναλωτή όμως δεν υπήρξε ενδιαφέρον για να ολοκληρωθεί η σχετική διαδικασία.

Έτσι ουδείς ενδιαφέρθηκε για να πληρώσει το ηλεκτρικό ρεύμα που καταναλώθηκε με αποτέλεσμα το ποσόν διαρκώς να διογκώνεται για να καταλήξουμε στην εντολή προς τον ΔΕΔΔΗΕ για διακοπή της παροχής.

Διαβάστε σχετικά: Έκοψαν το ρεύμα (απροειδοποίητα;) στο 2ο ΓΕΛ Μαρκοπούλου στο Πόρτο Ράφτη!

Ακούστε παρακάτω τα όσα δήλωσαν σχετικά στον planetwebradio.gr, τόσο ο κ. Συλλελόγλου όσο και ο κ. Δρίτσας:

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.