Ο πατέρας του 6χρονου περιγράφει τη στιγμή που το καρτ έπεσε στους θεατές

Συγκλονισμένο παρακολουθεί το Πανελλήνιο τη μάχη που δίνει ο μικρός Φώτης στη ΜΕΘ του Περιφερειακού Νοσοκομείου του Ριο, όπου νοσηλεύεται διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση μετά το σοκαριστικό ατύχημα, κατά τη διάρκεια αγώνα μηχανοκίνητων μονοθεσίων καρτ, το μεσημέρι της Κυριακής στην Πάτρα.

Ο πατέρας του 6χρονου αγοριού μίλησε στην τοπική ιστοσελιδα thebest.gr για το πως συνέβη το ατύχημα και τη μάχη που δίνει το παιδί του.

“Το παιδί ήταν μέσα από τα κιγκλιδώματα. Είναι κάτι που δεν αμφισβητείται. Το κάρτ χτύπησε στα ζέρσεϊ (προστατευτικό τοιχίο) και τα κάγκελα με τεράστια δύναμη, σχεδόν πέταξε. Ολα έγιναν μέσα σε δευτερόλεπτα.”, λέει χαρακτηριστικά ο πατέρας του μικρού Φώτη.

Όσον αφορά στην σοβαρότητα της κατάστασης του αγοριού και τι είπαν στους γονείες του παιδιού οι θεράποντες ιατροι, ο πατέρας του παιδιού ανέφερε ότι οι γιατροί του είπαν πως η αξονική/μαγνητική τομογραφία στον γιο του δεν έδειξε εσωτερικό αιμάτωμα στον κεφαλάκι του, κάτι που εκτιμάται θετικά. Τα επόμενα 24ωρα είναι κρίσιμα και όλοι προσεύχονται το παιδί να ξεπεράσει τον κίνδυνο. “.

Δείτε ακόμα:  Βούρος για μαθητές που βγήκαν πάνω σε θρανία: «Φταίει η γραφειοκρατία»

thetoc.gr