Ο Παύλος Χαϊκάλης απαντά για την αποχώρηση του από την παράσταση του Πέτρου Φιλιππίδη

Ο Παύλος Χαϊκάλης, αποχώρησε από τη θεατρική παράσταση «Δάφνες και Πικροδάφνες» του Πέτρου Φιλιππίδη και όπως ήταν αναμενόμενο η συγκεκριμένη κίνηση του ηθοποιού προκάλεσε εντύπωση καθώς οι δυο τους διατηρούν φιλία ετών.

Η κάμερα της εκπομπής στη «Φωλιά των ΚουΚου» συνάντησε τον Παύλο Χαϊκάλη το πρωί της Τετάρτης και εκείνος έδωσε την απάντηση του για το συγκεκριμένο θέμα.

«Το να φεύγει κάποιος από μια δουλειά για οποιονδήποτε λόγο, ξαφνικά εκπλήσσονται όλοι. Μπορεί να έφυγα, μπορεί να με διώξανε, μπορεί να διαφωνήσαμε, μπορεί να παρεξηγηθήκαμε, μπορεί να διαφώνησα σε κάτι. Υπάρχουν πολλοί λόγοι. Οτιδήποτε και να έχει συμβεί δεν θα έβγαινα ποτέ να κατηγορήσω κάποιον συνάδελφο.

Δείτε ακόμα:  Έλσα Τόλη: Μιλάει για τη ζωή και την επιχείρησή της στο Λουτράκι (βίντεο)

Όπως δεν θα ήθελα να με κατηγορήσει και κανένας συνάδελφος. Αυτά συμβαίνουν, δεν είναι ότι πάντα πρέπει να υπάρχει και κάτι άλλο. Αλλά ακόμα και να υπάρχει δεν μπορείς να βγαίνεις δημόσια και να το λες, νομίζω δεν είναι πρέπον. Νομίζω ότι έξω πρέπει να ακούγονται τα καλά μόνο» ανέφερε ο Παύλος Χαϊκάλης.

Ο ηθοποιός απάντησε όμως και για την σειρά «Πολυκατοικία» του ΣΚΑΪ όπου πρωταγωνιστεί:«Για να είμαι ειλικρινής δεν ξέρω ούτε που το έχουν αφήσει, ούτε ποιο επεισόδιο παίζεται αυτή τη στιγμή.

Δείτε ακόμα:  Συγκλονίζει ο Λευτέρης Πανταζής για το πρόβλημα υγείας του – «Ένα μεγάλο σοκ, εκεί φοβήθηκα»

Έγινε ένας απίστευτος κατατεμαχισμός. Το πήρανε, το κόψανε, το έβαλαν άλλες ώρες, σταμάτησε για κάποια παιχνίδια, κόπηκε μέσα στην καραντίνα και μπορεί να μείνουν κάποια επεισόδια και να τα πάνε του χρόνου.

Τα γυρίσματα έχουν τελειώσει. Ήταν μια δουλειά που δεν ξέρω αν τη χάρηκε ο κόσμος».

newsbeast.gr