Ο Ροταριανός Όμιλος Μαραθώνας- Νέα Μάκρη κόβει την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα του

Την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου στις 20.30 στο Siama Mati Restaurant, Λ. Ποσειδώνος 105,Νέα Μάκρη ο Ροταριανός Όμιλος Μαραθώνας- Νέα Μάκρη κόβει την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα του.

Τα έσοδα αυτής της εκδήλωσης θα διατεθούν για την ολοκλήρωση ενός σπουδαίου έργου στην περιοχή μας. το οποίο αφορά τον Αθλητικό Όμιλο Ατόμων με Αναπηρία “ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ Α.με Α. ΜΑΡΑΘΩΝΑ”, ο οποίος έχει έδρα το Δημοτικό Στάδιο Ερυθρού Νέας Μάκρης και παραχωρήθηκε από τον Δήμο Μαραθώνα.

Είναι ένας νέος Όμιλος ο οποίος αριθμεί 30 μέλη και 10 αθλητές με διάφορες αναπηρίες. O Σπύρος πάσχει από νοητική στέρηση και παίζει μπάσκετ νοητικής στέρησης, η Μαρία είναι Μαραθωνοδρόμος και Σπαρταθλήτρια πάσχει από αρθρογρύπωση, ο Λουκάς με εγκεφαλική παράλυση είναι Πρωταθλητής στα 100m, 200m, 400m και 800m.

Εχει το Πανελλήνιο ρεκόρ εφήβων στα 200m, είναι 3ος στην Ευρώπη στα 400m, 9ος στην παγκόσμια κατάταξη στα 200m, 10ος στην παγκόσμια κατάταξη στα 100m. Είναι μερικά από τα παιδιά που ανήκουν σε αυτόν τον σύλλογο. Η ύπαρξη του συλλόγου εξαρτάται από εθελοντικές ή φιλανθρωπικές δραστηριότητες.

Ο Ρ.Ο Μαραθώνας – Νέα Μάκρη θα εξασφαλίσει μια στέγη εντός του σταδίου (ISO-BOX) ώστε να μπορούν οι αθλητές να προστατεύονται από το κρύο και την ζέστη και να πραγματοποιούν το ασκησιολόγιο τους. Επίσης την υλικοτεχνική Υποστήριξη (όργανα γυμναστικής) τις Αθλητικές Εμφανίσεις (φόρμες- μπλουζάκια- σορτς – κολάν) και τα Air-Contition.

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.