«Ο σύζυγός μου είναι ο δικηγόρος των θυμάτων στη δίκη Φιλιππίδη»

Η Σάννυ Χατζηαργύρη επέστρεψε στον χώρο της υποκριτικής μετά από 12 χρόνια αποχής και φέτος θα πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Ποντικοπαγίδα».

Η κάμερα της εκπομπής «Happy Day» και η Ευάννα Ζουμπούρογλου συνάντησαν την αγαπημένη ηθοποιό, η οποία μίλησε για την επιστροφή της στο θέατρο, τα παιδιά της και την απόφαση να γίνει vegan.

«Είχα την επιλογή και την τύχη να αφιερωθώ στα παιδιά μου και στην οικογένεια μου, οπότε αυτό έκανα. Τώρα οι γιοι μου μεγάλωσαν, έγιναν 8 χρονών, οπότε ένιωσα και εγώ ότι μπορώ να βγω προς τα έξω. Έψαξα πράγματα ύψιστης σημασίας, όπως είναι η διατροφή. Ήταν μονόδρομος μετά από όλα αυτά που έμαθα να γίνω vegan. Είναι μια από τις πιο σημαντικές και φανταστικές αλλαγές της ζωής μου. Δεν ήμασταν vegan, όταν μάθαμε κάποια πράγματα ήταν μονόδρομος και για τον άντρα μου και τα παιδιά μου» ανέφερε αρχικά η Σάννυ Χατζηαργύρη.

Η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε μάλιστα πως ο σύζυγός της Αλέξανδρος Μίντζιας είναι ο δικηγόρος που έχει αναλάβει νομικά τα θύματα της δίκης του Πέτρου Φιλιππίδη.

«Ο σύζυγός μου είναι ο δικηγόρος των θυμάτων στη δίκη Φιλιππίδη. Είμαι 100% με τα θύματα, τις στηρίζω και τις υποστηρίζω με όλη μου την αγάπη. Χρειάζονται αγάπη και τα κορίτσια και τα αγόρια και θαυμασμό και σεβασμό. Δεν ανακατεύομαι με τις δουλειές του άντρα μου, απαντάω ως Σάννυ Χατζηαργύρη, καλλιτέχνης και άνθρωπος. Δεν έχω καμιά δουλειά να πάω ως μάρτυρας» απάντησε η ηθοποιός.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.