Ο Θησέας Νέας Μάκρης 1-1 στην Κερατέα με τον Κεραυνό

Παρά το γεγονός ότι ο Κεραυνός καιγόταν και τους τρεις βαθμούς της νίκης, ο Θησέας Νέας Μάκρης ήταν αυτός που είχε πιο καθαρό μυαλό και πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας.

Σε ένα αμυντικό λάθος ο Μπούμπας γύρισε τη μπάλα προς τον τερματοφύλακα Παππά, μπήκε ανάμεσα τους ο έμπειρος Αθανασόπουλος κι έγραψε το 0-1 στο 34΄. Οι γηπεδούχοι έπρεπε να κυνηγήσουν την ισοφάριση πριν από την ολοκλήρωση του ημιχρόνου. Κάτι που δεν το κατάφεραν.

Στο δεύτερο μέρος ο Κεραυνός ανέβασε στροφές και κυνηγούσε το γκολ. Οι κόποι του ανταμείφθηκαν στο 60΄ όταν ο Γκαβασιάδης έκανε το 1-1 και λύτρωσε τον Κεραυνό. Με τη λήξη του αγώνα απεβλήθη ο Μούμπας για τους γηπεδούχους με δεύτερη κίτρινη. Στο 90΄ οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι ισχυριζόμενοι ότι η μπάλα χτύπησε σε χέρι αμυντικού.

Διαιτητής του αγώνα Ρεντίφης, με βοηθούς τους Σοφιά και Κουτζιακουτζίδη

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ (Πετούρης) Παππάς, Μαρμαράς, Λιούμης (80΄ Ζαγουρής), Τσίκλος (88΄ Μεγαγιάννης), Αναγνώστου, Μπούμας, Μαγγανάς, Βαγγέλι Ν., Γκαβασιάδης, Κοντογιάννης, Μάτι (75΄ Βαγγέλι Π.)

ΘΗΣΕΑΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ (Χατζηαναστασίου) Κατσιούλης, Γεωργιάδης, Οικονόμου, Τασσόπουλος, Μουρούτης, Κατσούλας, Πράπας (67΄ Ρακιπλάρι), Κατσούγκρης (75΄ Μιναδάκης), Ζιάγκος, Μουλάκης (90΄ Τσέλιος), Αθανασόπουλος (36΄ λ.τ Ευαγγελίου).

Πηγή: gipedaanatolikisattikis.blogspot.com