«Ω! Τι κόσμος μπαμπά», την Τρίτη 17 Ιουλίου από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πικερμίου, στη Ραφήνα

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πικερμίου δίνοντας το δικό του στίγμα στα Πολιτιστικά δρώμενα της περιοχής μας, μέσα από την έμπειρη θεατρική του ομάδα και μετά από σειρά θεατρικών παραστάσεων παρουσιάζει με τον δικό της ιδιαίτερο τρόπο το έργο του Κώστα Μουρσελά «Ω! Τι κόσμος μπαμπά», την Τρίτη 17/7/2018 και ώρα. 21:30 στον Προαύλιο χώρο Γυμνασίου- Λυκείου στη Ραφήνα.

Σαρκαστική και ανθρώπινη, η εμβληματική σάτιρα του Κώστα Μουρσελά, 44 χρόνια μετά από την αθηναϊκή πρεμιέρα της, είναι ένα έργο γραμμένο σε μια δύσκολη περίοδο της ελληνικής ιστορίας μα εξακολουθεί να παραμένει διαχρονικό και επίκαιρο, και για το περιεχόμενο του, αλλά και για την μοντέρνα γραφή του.

Ο έμμεσος τρόπος που θίγει τα πράγματα, ο σουρεαλισμός των χαρακτήρων και των καταστάσεων, σε συνδυασμό με την οξύτατη κοινωνική σάτιρα και κριτική, επιτρέπει στο κείμενο να διατηρεί την φρεσκάδα, την αμεσότητα και την επικαιρότητά του.

Η σύγχρονη οπτική της παράστασης, η μοντέρνα εικαστική προσέγγιση και η αφαίρεση των όποιων χρονικών δυσαναλογιών με την εποχή που γράφτηκε, κάνουν το έργο επίκαιρο όσο ποτέ άλλοτε.

Σας περιμένουμε όλους!

Δραματουργική Επεξεργασία: Ξένος Αντώνης
Χορογραφίες: Σιδέρης Άκης

Συμμετέχουν οι ηθοποιοί:

Βλάχου Ελένη
Σαργιάννη Κατερίνα
Γεωργακοπούλου Μιμίκα
Ασημακοπούλου Κατερίνα
Περόυ Γιώτα
Μαυράκη Πόπη
Γεωργοπούλου Λήτσα
Γιαννέ Χαρά
Γιαννές Κοσμάς
Τσιριγώτης Πέτρος

Είσοδος: Ελεύθερη

Διαβάστε επίσης