Ο Βαγγ. Μπουρνούς έδωσε το… σύνθημα στα εγκαίνια του νέου εκλογικού κέντρου (φωτό & βίντεο)

Πλήθος κόσμου βρέθηκε στα εγκαίνια του νέου εκλογικού κέντρου του Δημάρχου Ραφήνας Βαγγέλη Μπουρνούς που έγιναν σήμερα το απόγευμα στα νέα γραφεία της παράταξης επί της Αγίου Χρυσοστόμου Σμύρνης και Βιθυνίας δίπλα στην κεντρική πλατεία Ραφήνας.

Ουσιαστικά σήμερα ο κ. Μπουρνούς έδωσε το… σύνθημα ενόψει της νέας εκλογικής περιόδου όπου την 26η Μαΐου οι Ραφηνιώτες και οι Πικερμιώτες θα κληθούν να ψηφίσουν και να εκλέξουν την νέα δημοτική αρχή της επόμενης τετραετίας.

Το «παρών» στα εγκαίνια έδωσαν αρκετοί πολίτες, παλαιά και νέα στελέχη της παράταξης «Σύγχρονη Πολιτεία -Συνεργασία Ενεργών Πολιτών», πολιτικά πρόσωπα, από όλους τους χώρους, υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι, αλλά και φίλοι του συνδυασμού και προσωπικά του δημάρχου.

Στην ομιλία του που ακολούθησε μετά τα εγκαίνια ο δήμαρχος Ραφήνας, ήταν πολύ σύντομος, κι αφού πρώτα ευχαρίστησε όλους όσους τον τίμησαν με την παρουσία τους, μίλησε για το ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο της παράταξής του, που απαρτίζεται από υποψήφιους που αντιπροσωπεύουν όλους τους πολιτικούς χώρους.
Όπως χαρακτηριστικά τόνισε μεταξύ άλλων «πάμε να φτιάξουμε την Ραφήνα που ονειρευόμαστε».

Mετά το πέρας και της ομιλίας του ο κ. Μπουρνούς θέλησε να ευχαριστήσει όλο τον κόσμο που παραβρέθηκε σήμερα στα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου λέγοντας: «Σας ευχαριστώ όλους που ανταποκριθηκατε στην ανοικτή πρόσκληση μιας πραγματικά πολυσυλλεκτικής ανεξάρτητης δημοτικής παράταξης που αγκαλιάζει όλους τους πολίτες και σπρώχνει την πόλη μπροστά υλοποιώντας, σχεδιάζοντας και προγραμματιζοντας τις υποδομές για μια πραγματικά Σύγχρονη Πολιτεία στην περιοχή μας.
Σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς και επιζητούμε τη διαρκή στήριξη σας γιατί έτσι αντλούμε τη δύναμη να κάνουμε το κοινό μας όραμα, πράξη».

Περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

Διαβάστε επίσης