Ο Βαγγ. Μπουρνούς με νέα δήλωση βάζει… φρένο στην αντιπαράθεση για το πανό


Με νέα τοποθετησή του ο δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου Βαγγέλης Μπουρνούς επανέρχεται στο θέμα που δημιουργήθηκε με το πανό στα γραφεία του συνδέσμου φιλάθλων της ΑΕΚ στη Ραφήνα και ρίχνει τους τόνους λέγοντας πως η δημόσια παρέμβασή του “έγινε με σκοπό να κατευνάσει και όχι να οξύνει τα πνεύματα”.

Διαβάστε όλη την δήλωση του Δημάρχου όπως ανέβηκε στην προσωπική του σελίδα στο fb:

“Η δημόσια παρέμβασή μου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σε σχέση με πανό που αναρτήθηκε, είχε ως αποκλειστικό σκοπό να κατευνάσει και όχι να οξύνει πνεύματα και καταστάσεις στην πόλης μας, με ορατό κίνδυνο να μετατραπεί σε ένα ανεξέλεγκτο πεδίο επικίνδυνων και διχαστικών αντιπαραθέσεων ή ρητορικής μίσους από κάθε κατεύθυνση.

Δείτε ακόμα:  Στη Ραφήνα το Flying Cat 3 - Το πρόγραμμα των δρομολογίων για Μύκονο - Νάξο -Ίο - Σαντορίνη

Δεν θα επιτρέψω σε καμία περίπτωση σε κάποιους που επιμένουν να χρησιμοποιούν την ανάρτησή μου για άλλους σκοπούς, «μεταφράζοντάς» την όπως νομίζουν ότι βολεύει τους σκοπούς τους όποιοι και από όπου κι αν είναι, να μετατρέψουν την πόλη μας σε αρένα ή ζούγκλα ακόμη και με απειλές χρήσης βίας. Είναι απολύτως καταδικαστέα λογική και πρακτική χωρίς κανέναν αστερίσκο. Απολύτως!

Απέσυρα τη συγκεκριμένη ανάρτηση για όλους τους παραπάνω λόγους, χωρίς σε καμία περίπτωση να αποδέχομαι την έλλειψη κανόνων για όλους, την ασυδοσία και πολύ περισσότερο τη λογική του όχλου (ευτυχώς από ελάχιστους).

Δείτε ακόμα:  Ραφήνα: Διαμαρτυρία στην κεντρική πλατεία για την Αστυνόμευση στα Πανεπιστήμια (φωτό)

Δεν ανέχθηκα και δεν θα ανεχθώ ποτέ εκβιασμούς ή απειλές.

Οι δημότες της Ραφήνας και του Πικερμίου αρκετά έχουν υποστεί με τις καταστάσεις που βιώνουμε όλοι μας τους τελευταίους μήνες. Δεν θα αφήσω κανέναν να δημιουργήσει νέα προβλήματα και ιδίως να διασπείρει τη διχόνοια στον τόπο μας, αλλά δεν πρόκειται να μείνω και αμέτοχος όποτε θεωρώ ότι κάτι τέτοιο επιχειρείται”.