Οδηγός λεωφορείου χαστουκίζει 10χρονη – Κύμα αντιδράσεων

Το βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας με έναν οδηγό σχολικού λεωφορείου στο Κολοράντο να χαστουκίζει ένα 10χρονο κορίτσι επειδή δεν ήθελε να φορέσει τη μάσκα του προκαλεί οργή.

Ο Bertram Jaquez, ο οποίος απολύθηκε από τη δουλειά του, μετέφερε παιδιά στις 12 Απριλίου στην κομητεία Φρέμοντ του Κολοράντο, όταν το μικρό κορίτσι αρνήθηκε να φορέσει τη μάσκα του.

Σε μια χειρόγραφη κατάθεσή του το κορίτσι υποστήριζε ότι είχε ενημερώσει τους συμμαθητές πως δεν θα φορέσει μάσκα προσώπου γιατί το έκανε να νιώθει άρρωστο. Ο οδηγός πλησίασε κάποια στιγμή το κορίτσι για να δει τι συμβαίνει και το παιδί εξηγεί στην κατάθεση ότι της έλεγαν να βάλει μάσκα και εκείνη τότε φώναξε και τους είπε να το βουλώσουν.

Ένα βίντεο από το περιστατικό δείχνει τον οδηγό να τη χαστουκίζει στη συνέχεια στο πρόσωπο. Ο Jaquez, σε μια δική του έγγραφη κατάθεση που εξασφάλισε το KKTV, είπε πως προσπαθούσε να εξηγήσει στο παιδί γιατί έπρεπε να φορέσει τη μάσκα και «εκείνη απλώς δεν άκουγε, φώναζε σε εμένα και στα άλλα κορίτσια».

Δείτε ακόμα:  Έρχονται αλλαγές: Ποιοι εξετάζεται να μην πληρώνουν το rapid test

Σημείωσε ακόμη ότι «από αντίδραση» χαστούκισε μία φορά το παιδί. Το κορίτσι έβαλε τη μάσκα του και έτρεξε έξω από το σχολικό λεωφορείο μόλις αυτό έφτασε στη στάση της. Ο Jaquez απολύθηκε από τη δουλειά του δύο ημέρες αργότερα, στις 14 Απριλίου.

newsbeast.gr