Οι Εκδόσεις Καστανιώτη σας προσκαλούν…

Οι εκδηλώσεις των εκδόσεων Καστανιώτη

Το Ινστιτούτο Θερβάντες, η Πρεσβεία της Ισπανίας και οι Εκδόσεις Καστανιώτη σας προσκαλούν να συναντήσετε τη συγγραφέα Εύα Λατόρρε Μπρότο με αφορμή την κυκλοφορία του βιβλίου της «Ελευθερωτές ενός μεγάλου λαού – Ελληνική Επανάσταση, Φιλελληνισμός και Φιλελεύθερη Διεθνής στην Ισπανία (1821-1822)» τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 7 μ.μ. στην ταράτσα του Ινστιτούτου Θερβάντες. Με την Εύα Λατόρρε Μπρότο θα συνομιλήσουν οι: Κωνσταντίνος Βελέντζας, εμπνευστής του Μουσείου Φιλελληνισμού, μέλος της Συμβουλευτικής Εταιρείας για τον Ελληνισμό και Φιλελληνισμό, Θανάσης Χρήστου, καθηγητής Νεότερης και Σύγχρονης Ιστορίας στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί με ταυτόχρονη διερμηνεία.

Ινστιτούτο Θερβάντες
Σκουφά 31, Αθήνα

Οι Εκδόσεις Καστανιώτη, οι Εκδόσεις Κέδρος και το βιβλιοκαφέ «Ζάτοπεκ» σας προσκαλούν στην παρουσίαση των νέων βιβλίων των Νεοκλή Γαλανόπουλου και Δημήτρη Μαμαλούκα «Βάσει σχεδίου» και «Τα πτώματα δεν πληρώνουν» το Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 7.30 μ.μ. Οι δύο συγγραφείς ενώπιος ενωπίω σε μία εκ βαθέων «αλληλοανάκριση».

Βιβλιοκαφέ «Ζάτοπεκ»
Π. Τσαλδάρη 209, Καλλιθέα

Οι Εκδόσεις Καστανιώτη και ο Σύλλογος Γυναικών Τήνου σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου μυθιστορήματος της Λίλας Κονομάρα «Ο μπόγος» το Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 8 μ.μ. στην εκθεσιακή αίθουσα της Μοσχουλείου Σχολής. Με τη συγγραφέα θα συνομιλήσει η Καλλιόπη Αναστασάκη, συγγραφέας, κάτοχος MCs Δημιουργικής Γραφής-Συγγραφής του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας. Αποσπάσματα θα διαβάσουν τα μέλη της ομάδας δημιουργικής γραφής του συλλόγου Βλαδίμηρος Βοϊνάς και Μαργαρίτα Πιπέρη. Θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό και η Λίλα Κονομάρα θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου της. Η εκδήλωση πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Δήμου Τήνου.

Μοσχούλειος Βιβλιοθήκη
Τήνος

Η Περιφέρεια Κρήτης – Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, ο Δήμος Χανίων, η ΚΕΠΠΕΔΗΧ– ΚΑΜ, οι Εκδόσεις Καστανιώτη, οι εκδόσεις Καλειδοσκόπιο και το βιβλιοπωλείο Librairie σας προσκαλούν στην παρουσίαση των νέων βιβλίων των Πολυχρόνη Κουτσάκη και Μαρίζας Ντεκάστρο «Φωτιά» και «Οι δικοί μου άνθρωποι» το Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 7.00 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων. Με τους συγγραφείς θα συνομιλήσει ο συγγραφέας Φώτης Δούσος.

Aποσπάσματα θα διαβάσουν οι ηθοποιοί Κατερίνα Γερονικολού και Γιάννης Τσιμιτσέλης. Στην εκδήλωση θα συμμετάσχει η εφηβική χορωδία του Δήμου Χανίων, υπό τη διεύθυνση του Νίκου Περάκη.

Πνευματικό Κέντρο Χανίων
Α. Παπανδρέου 74, Χανιά

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.