Οι παραλίες της Ανατολικής Αττικής για όσους θέλουν μόνο βότσαλο

Οι λουόμενοι μοιράζονται συνήθως σε δύο κατηγορίες. Σε αυτούς που λατρεύουν την άμμο και σε εκείνους που προτιμούν μόνο παραλίες με βότσαλο. Γούστα είναι αυτά και ποιοι είμαστε εμείς να κρίνουμε;

Αν βρίσκεσαι στην αναζήτηση της επόμενης κοντινής παραλίας, αλλά βασική προϋπόθεση είναι τα βότσαλα, σου έχουμε τις κατάλληλες προτάσεις για να ευχαριστηθείς το μπάνιο σου και να μην γεμίσεις με άμμο σε σημεία που κανείς δεν θέλει να γεμίζει με άμμο.

ΚΑΠΕ

Από τις πιο γραφικές παραλίες της Αττικής στο Σούνιο, είναι το ΚΑΠΕ, στο οποίο θα βρεθείς κατεβαίνοντας μερικά σκαλάκια. Παλιά διέθετε και beach bar, που πλέον δεν υπάρχει, αλλά έχει βότσαλα και σε μεταφέρει σε νησί, έστω και νοερά.

Σέσι

Πάμε προς την άλλη πλευρά και τον Μαραθώνα, εκεί που υπάρχει μία ήσυχη παραλία, με ωραία νερά, σκιά και ψαροταβέρνα για να περάσεις εκεί όλη τη μέρα.

Αγκώνα

Παραμένουμε Αττική, αλλά θα κάνουμε λίγο μεγαλύτερη διαδρομή μέχρι να φτάσουμε στον Κάλαμο. Οργανωμένη παραλία, με βότσαλα, εξαιρετικά νερά, καφετέριες από πίσω και ό,τι άλλο χρειάζεσαι για μονοήμερη.

reader.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.