Οι ραφηνιώτισσες που διακρίθηκαν στον διαγωνισμό χορού ΙDTA Spring Dance Classic

Με επιτυχία στέφθηκε η συμμετοχή των αθλητριών από την Ραφήνα στο 10ο GREEK IDTA SPRING DANCE CLASSIC.

Ο απολογισμός ήταν:

Η Γεωργία Μαρτίδη 1η θέση solo beginners

Η Σοφία Παπαϊωάννου 4η θέση close 5dance pro/am και

Η Μανίκα Μαρία 2η θέση στην ίδια κατηγορία

Ο μεγάλος διήμερος διαγωνισμός του IDTA GREEK AREA που είναι πια θεσμός, πραγματοποιήθηκε το διήμερο  2 και 3 Απριλίου 2022 , στην Αίθουσα δεξιώσεων Grand Cavallari : Λεωφόρος Πάρνηθος 370

Ως γνωστό ο διοργανωτής σύλλογος IDTA Greek Area αποτελείται από δασκάλους χορού οι οποίοι κατέχουν επαγγελματικά διπλώματα διδασκαλίας απ’τον Βρετανικό σύλλογο IDTA (International Dance Teacher’s Association).

Την πρώτη μέρα του διαγωνισμού έγιναν όλες οι κατηγορίες belly dance, freestyle, street dance καθώς και οι κατηγορίες All ladies Latin & Show Latin, ξεκινώντας ηλικιακά απο τα Juvenilles , και συνεχίζοντας προς τους Adults.

Την Κυριακή, δεύτερη μέρα του διαγωνισμού, παρουσιάστηκαν οι κατηγορίες latin & ballroom χορών σε ζευγάρια και σόλο, για όλες τις ηλικίες. Η βραδιά έκλεισε με τον τελικό της κατηγορίες 5 Dance Open Latin Adults. Κατά την διάρκεια του διημέρου έγιναν επίσης και τα ετήσια σεμινάρια του IDTA, ενώ πραγματοποιήθηκε και η Γενική Συνέλευση με την διεξαγωγή εκλογών για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.