«Όλα σύννομα»… ψέλλισε ο Βασιλόπουλος (μετά από 13 λεπτά που δεν είπε τίποτα)!!!


Μετά τις ομοβροντίες, τα πυρά και τα ερωτήματα, ο κ. Βασιλόπουλος κλήθηκε και μετά από «απαίτηση» όλων των δημοτικών συμβούλων, να τοποθετηθεί αλλά και να δικαιολογήσει, τα όσα ανέφερε στην ανακοίνωσή του, για τον διαγωνισμό του αναψυκτηρίου στο Πάρκο Καραμανλή.


«Βγήκε ένα δελτίο τύπου από την παράταξή μας (σ.σ. οι της παράταξης ήταν σύμφωνοι;) με αφορμή την αφίσα, στην οποία υπάρχει το λογότυπο του δήμου, κι αναφέρεται ότι γίνονται εγκαίνια σε ένα αναψυκτήριο που θα λειτουργήσει υπό νέα διεύθυνση. Πολλοί δεν κατάλαβαν σε τι αναφέρεται».

Έτσι άρχισε την… «απολογία» του ο κ. Βασιλόπουλος με την πλειοψηφία των δημοτικών συμβούλων να περιμένει υπομονετικά τι θα πει για την… ταμπακιέρα.

«Το ότι η Φιλαρμονική θα βρίσκεται στα εγκαίνια θεωρώ πως αυτό δίνει ένα πλεονέκτημα σε σχέση με τις υπόλοιπες επιχειρήσεις», συνέχισε ο κ. Βασιλόπουλος την ώρα που διακρίναμε μια απορία και μια έκπληξη στο πρόσωπο των δημοτικών συμβούλων, που προφανώς αδημονούσαν να μιλήσει -επιτέλους-για την περιβόητη ανακοίνωση.

Φευ! Η «Φιλαρμονική» κάποια στιγμή πρέπει να τελειώνει…

«Αυτό ήταν το πρώτο μέρος. Στο δεύτερο μέρος της ανακοίνωσής μας αυτό που ανέφερε ο δήμος και η ΔΕΑΑΠ για την επιτυχημένη διαγωνιστική διαδικασία, δεν ισχύει», συνέχισε…

Και μετά από περίπου 13 λεπτά που κράτησε η ομιλία του κι όταν πια άρχισαν οι φωνές και οι διαμαρτυρίες να εντείνονται…

«Μας έχει πει διαπλεκόμενους», «δεν απαντά στα ερωτήματα», «ψεύδεται», «για την ΔΕΑΑΠ δεν λέει τίποτα»… Τότε ο κ. Βασιλόπουλος ψέλλισε «ναι η διαδικασία ήταν σύννομη»!


Διαβάστε επίσης