Όλγα Κεφαλογιάννη – Μίνως Μάτσας: Η γνωριμία, ο έρωτας, οι κοινές εμφανίσεις και ο γάμος κάτω από άκρα μυστικότητα

Η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Μίνως Μάτσας παντρεύτηκαν τη Δευτέρα 3 Μαΐου κάτω από άκρα μυστικότητα και η χαρμόσυνη είδηση γνωστοποιήθηκε από τη βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας με μια ανάρτηση στο Instagram.

«“Νυνί δε μένει πίστις, ελπίς, αγάπη, τα τρία ταύτα μείζων δε τούτων η αγάπη”. Ώστε τώρα μας απομένουν τρία πράγματα: η πίστη, η ελπίδα και η αγάπη. Πιο μεγάλη όμως από αυτά είναι η αγάπη», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας, στην οποία απεικονίζονταν τα χέρια του ζευγαριού με τις βέρες τους.

 

Η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Μίνως Μάτσας από την αρχή της σχέσης τους κρατούσαν χαμηλούς τόνους. Μάλιστα, και στους προσωπικούς τους λογαριασμούς τους στα social media έχουν κάνει λιγοστές κοινές αναρτήσεις.

Δείτε ακόμα:  Survivor αποχώρηση: Η Ελένη αποχώρησε απο το ριάλιτι! Κλαίγανε και οι καρύδες (video)

«Ισχύει ότι όταν πρωτογνωριστήκαμε με τον Μίνω Μάτσα εκείνος δεν γνώριζε ποια είμαι. Μόλις είχα παρακολουθήσει μια παράσταση, όπου εκείνος είχε γράψει τη μουσική. Όταν μας σύστησαν θέλησα να του δώσω συγχαρητήρια για τη δουλειά του.

Θυμάμαι ότι με ρώτησε με τι ασχολούμαι. Εξεπλάγην προς στιγμήν, αλλά γρήγορα αντιλήφθηκα ότι πρόκειται για έναν γνήσιο καλλιτέχνη που δεν έχει μεγάλη σχέση με τα κοινά. Αυτό κρύβει πάντα τη δική του γοητεία. Η ανθρώπινη επαφή που είναι πέρα και πάνω από επαγγελματικές ιδιότητες και ταμπέλες αποδεικνύεται ενδιαφέρουσα» είχε εξομολογηθεί η πολιτικός σε παλαιότερη συνέντευξή της στο περιοδικό Gala.

Δείτε ακόμα:  Έλενα Τσαγκρινού: Από την Αρτέμιδα σε billboard στην Times Square!

Η αγάπη τους για την τέχνη και τον πολιτισμό είναι ένα από τα κοινά τους χαρακτηριστικά ως ζευγάρι. Άλλωστε, οι δυο τους έκαναν κάποιες σπάνιες εμφανίσεις σε θέατρα των Αθηνών, αλλά και στην Επίδαυρο για να παρακολουθήσουν τις αγαπημένες τους παραστάσεις.

Το καλοκαίρι του 2020, ήταν το πρώτο καλοκαίρι που το ζευγάρι πέρασε μαζί.

Την Όλγα Κεφαλογιάννη και τον Μίνω Μάτσα, όμως, τους είδαμε και στις Σπέτσες, στον γάμο της Ελεωνόρας Ζουγανέλη με τον Σπύρο Δημητρίου.

Δείτε ακόμα:  Κορίτσια ο Ντάνος! Μοιράζει υπογλώσσια ο Mr. Survivor στην Μύκονο

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της για τον Μίνω Μάτσα: «Ποτέ δεν ξέρεις τι σου επιφυλάσσει το μέλλον. Εκεί που έχεις κάνει το πρόγραμμά σου και λες “αποκλείεται” και “ποτέ” , τότε είναι που συμβαίνουν όλα. Οφείλουμε να δεχόμαστε τις ανατροπές. Αυτή είναι άλλωστε και η μαγεία της ζωής».

Βίον ανθόσπαρτον!

tlife.gr