Όλγα Μαγγανά: Τι λέει η πρώτη εκλεγείσα στην Πολιτική Επιτροπή της Ν.Δ.

Είναι νέα, μόλις 33 ετών, εργάζεται ως καθηγήτρια, είναι μητέρα μιας κορούλας τριάντα ημερών και πριν από λίγες ώρες κέρδισε έναν ακόμη «τίτλο»: Εξελέγη πρώτη στις εκλογές της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ.

Η Ολγα Μαγγανά έχει μάθει να αγωνίζεται και να προχωρά μπροστά. Δραστήρια, ευαισθητοποιημένη, μάχιμη, η «γαλάζια πρωταγωνίστρια» της κάλπης του 14ου Συνεδρίου γεννήθηκε στο Μαρκόπουλο Μεσογαίας, είναι πτυχιούχος της Γαλλικής Φιλολογίας του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και απόφοιτος του Πανεπιστημίου Αθηνών με μεταπτυχιακές σπουδές με τίτλο Πολιτική και Διοίκηση της Εκπαίδευσης.

«Η ενασχόλησή μου με τα πολιτικά άρχισε από το πρώτο ακαδημαϊκό μου έτος στο πανεπιστήμιο», δηλώνει στον «Ε.Τ.» η Ολγα Μαγγανά: «Εντάχθηκα στη ΔΑΠ ΝΔΦΚ καθώς θεωρώ ότι η διαμόρφωση πολιτικής σκέψης, η διακίνηση ελεύθερων ιδεών και πεποιθήσεων, καθώς και η κομματικοποίηση πρέπει να σχηματίζονται και να ωριμάζουν από τα εφηβικά μας χρόνια.

Μετά την αποφοίτησή μου από το πανεπιστήμιο εντάχθηκα στην ΟΝΝΕΔ, καθώς πιστεύω ακράδαντα πως είναι η μόνη κομματική νεολαία που λειτουργεί διαχρονικά με τα επίκαιρα θέματα της κοινωνίας μας, συμβάλλοντας ενεργά με κάθε είδους δράση και σχεδιάζοντας πάντα ρεαλιστικές και ενεργές προτάσεις».

Ολοκληρώνοντας τη θητεία ως προέδρου ΟΝΝΕΔ Ανατολικής Αττικής ανέλαβε την προεδρία της ΔΗΜΤΟ Λαυρεωτικής, αποτελώντας τη νεότερη πρόεδρο σε όλη την Ελλάδα.

«Οχι απραξία»

«Σε όλη τη διάρκεια της κομματικής μου διαδρομής είχα στο μυαλό μου πάντα δύο πράγματα. Πρώτον, ο άνθρωπος είναι “υποχρεωμένος” να είναι πολιτικοποιημένος και κομματικοποιημένος αν θέλει να διαμορφώσει το μέλλον του και όχι να κάθεται άπραγος και να μεμψιμοιρεί για αυτό.

Δεύτερον, η Νέα Δημοκρατία και δη η Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι που έχει αποδείξει εμπράκτως πως μπορεί να δώσει λύση στα μεγάλα προβλήματα της χώρας», τονίζει η Ολγα Μαγγανά.

Τι σημαίνει για την ίδια η πρωτιά στις εκλογές της Πολιτικής Επιτροπής: «Για μένα αποτελεί ιδιαίτερη τιμή ότι σε αριθμό ψηφισάντων 1.696 συνέδρων, οι φίλοι μου και οι συνοδοιπόροι μου με εξέλεξαν στην πρώτη θέση. Μεγάλη τιμή, αλλά μεγάλη και η ευθύνη. Στόχος μου είναι, όπως τον έχει θέσει ο γραμματέας μας Παύλος Μαρινάκης, να είμαστε δίπλα στον πολίτη, από γειτονιά σε γειτονιά, ώστε να μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε το έργο της κυβέρνησης μέχρι σήμερα, αλλά και το πρόγραμμα της Ν.Δ. από δω και πέρα, καθώς ο πρόεδρος Κυριάκος Μητσοτάκης μάς έχει διευκρινίσει ότι έχει συγκεκριμένο πολιτικό πρόγραμμα 8ετίας».

eleftherostypos.gr

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.