Όλοι μαζί για καλό σκοπό στο The Park! Έκθεση και φιλανθρωπία (φωτό)

Η φιλανθρωπική καλλιτεχνική Έκθεση στο THE PARK στην Ραφήνα συνεχίζεται και παρουσιάζει αμείωτο ενδιαφέρον για τους επισκέπτες της αφού κύριος στόχος είναι η συγκέντρωση χρημάτων που θα δοθούν σε πυρόπληκτους της περιοχής μας.

Μέχρι και τις 29 Σεπτεμβρίου έχετε χρόνο να περάσετε από τον φιλόξενο χώρο του The Park και να γίνετε κι εσείς συμμέτοχος σ αυτή την προσπάθεια.

Από το Σάββατο που πέρασε μέχρι και την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου, από το πρωί στις 11 έως το βράδυ στις 10, η Κιβωτός Αλληλεγγύης, οι Έλληνες Εικαστικοί και ο Σύνδεσμος Ελλήνων Χειροτεχνών διοργανώνουν έκθεση ζωγραφικής και χειροποίητων δημιουργιών στον υπέροχο χώρο του The Park στο Πάρκο Καραμανλή στη Ραφήνα για φιλανθρωπικό σκοπό.

Δείτε ακόμα:  Νέα δισκογραφική δουλειά για την σπουδαία λαϊκή τραγουδίστρια Εύα Κανέλλη

Μπορείτε να δείτε τα εκθέματα των δημιουργών που συμμετέχουν στην έκθεση, και είναι οι εικαστικοί:

Μαρία Αλεξανδρή, Σπύρος Γκερέκος, Χρύσα Δήμου, Μαρία Θωμοπούλου, Σίσσυ Καρατζά, Μαρία Κατάκη, Ιωάννα Μανώλη, Νατάσα Μποτώνη, Εύα Παρσωτάκη, Υρώ Ρούση, Μανταλένα Τάνη και Γιούλα Τσιάντη,

Κι από χειροτέχνες: Θεοδοσία Γαρεφάλου, Θεοδοσία Ζακυνθινάκη, Ιωάννα Κωνστακοπούλου, Ζωή Περδικάρη, Άννα Χρηστάκη.

Το σημαντικό είναι πως μέρος των εσόδων θα διατεθεί στους εγκαυματίες της περιοχής μας. Επίσης να τονίσουμε πως δεν είναι η πρώτη φορά που το The Park ανοίγει τις πόρτες του σε τέτοιες εκδηλώσεις, δείγμα της νοοτροπίας και της κουλτούρας που διαθέτουν οι ιδιοκτήτες του.

Δείτε ακόμα:  Ο Αντώνης Ρέμος στο ΝΟΧ!