Ολική ανατροπή στο θρίλερ με την εξαφάνιση της 48χρονης – Προς τα πού στρέφονται οι έρευνες

Μία εβδομάδα έχει συμπληρωθεί από την ημέρα της εξαφάνισης της 48χρονης Ευρυδίκη και παρά τις σαρωτικές έρευνες σε στεριά και νερό στην περιοχή της λίμνης Κρεμαστών στην Ευρυτανία, δεν έχει βρεθεί κανένα ίχνος που να μαρτυρά αν είναι στη ζωή ή όχι. Αυτός είναι και ο λόγος που οι έρευνες φαίνεται ότι μετατοπίζονται προς άλλη κατεύθυνση.

Από την ημέρα που εντοπίστηκε το αυτοκίνητό της και τα προσωπικά της αντικείμενα στη γέφυρα, οι υποψίες όλων στράφηκαν στη λίμνη. Το ιδιόχειρο σημείωμα, άλλωστε, που φέρεται να άφησε η Ευρυδίκη ενίσχυε το σενάριο περί αυτοκτονίας.

Έτσι, οι τοπικές Αρχές μαζί με το Λιμενικό και την Αστυνομία, αλλά και εθελοντικές ομάδες, οργάνωσαν μία τεράστια επιχείρηση ερευνών στην τεχνητή λίμνη, προκειμένου να διαπιστώσουν αν η 48χρονη έβαλε τέλος στη ζωή της, πηδώντας από τη γέφυρα.

Υποβρύχιο drone και sonar επιστρατεύτηκαν γι’ αυτό τον σκοπό, με ομάδες βατραχανθρώπων να σκανάρουν σπιθαμή προς σπιθαμή τον βυθό της μεγαλύτερης τεχνητής λίμνης της Ελλάδος.

Μάλιστα, μέσα στο Σαββατοκύριακο ένα εύρημα του σόναρ του Ερυθρού Σταυρού έκανε τους δικούς της ανθρώπους να λυγίσουν. Σε ένα βαθύ σημείο της λίμνης εντοπίστηκε ένα αντικείμενο που παρέπεμπε σε ανθρώπινο σώμα. Αμέσως ξεκίνησαν νέες έρευνες προκειμένου να διαπιστωθεί αν πρόκειται για τη σορό της Ευρυδίκης. Τελικά, αποδείχτηκε πως το εύρημα δεν σχετιζόταν με την 48χρονη, με τις ομάδες να στήνουν νέες επιχειρήσεις σάρωσης του βυθού.

Το εύρημα του σόναρ

Νέες έρευνες – Μετακινήθηκε η σορός;

Ιδιαίτερη προσοχή έδωσαν στο σημείο της λίμνης, όπου φέρεται να πήδηξε η 48χρονη. Οι αλλεπάλληλες έρευνες, όμως, δεν έδειξαν τίποτα ύποπτο. Ερευνήθηκε, μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega ακόμα και το σενάριο, η σορός της 48χρονης να αναδύθηκε και να μεταφέρθηκε σε άλλο σημείο της λίμνης.

Έρευνες στη λίμνη Κρεμαστών

Άλλαξε η εικόνα του βυθού

Τις τελευταίες ώρες, νέα σενάρια αρχίζουν και εξετάζονται από τις Αρχές γύρω από την εξαφάνισή της 48χρονης, καθώς οι έρευνες φαίνεται πως έχουν έρθει σε ένα τέλμα. Μάλιστα, τα βίντεο από τα drone από το εσωτερικό της λίμνης, άλλαξαν εντελώς την εικόνα που είχαν οι αρχές για τον βυθό. Αρχικά θεωρούσαν πως εξαιτίας των φερτών υλικών θα ήταν δύσκολο να εντοπιστεί το σώμα ή κάποιο ρούχο της 48χρονης. Ωστόσο, οι εικόνες δείχνουν πως μόνο ένα μικρό μέρος του βυθού έχει κορμούς και κλαδιά, με το υπόλοιπο να είναι καθαρό.

Μάλιστα, ο ρεπόρτερ του Mega, το χαρακτήρισε σαν ένα μεγάλο γήπεδο ποδοσφαίρου.

Υπό αυτό το πρίσμα, οι Αρχές αρχίζουν και αποκλείουν την εκδοχή η Ευρυδίκη να έπεσε στη λίμνη.

Ήδη έχουν ξεκινήσουν να παίρνουν καταθέσεις από το περιβάλλον της 48χρονης, ενώ αναμένεται να αναζητήσουν την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου στο κινητό της. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, να επιστρατεύσουν ακόμα και γραφολόγο, για να διαπιστώσουν αν το σημείωμα στο αυτοκίνητό της το έγραψε η ίδια.

Τέλος, σύμφωνα πάντα με το Mega, σήμερα θα πέσουν ξανά στη λίμνη ομάδες εθελοντών ώστε να αποκλείσουν σίγουρα το ενδεχόμενο να βρίσκεται εκεί η σορός της.

ieidiseis.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.