Ολονύχτιος αγώνας από την Πολιτική Προστασία Ραφήνας, μέσα στα χαλάσματα στην Εύβοια (φωτό)


Στο πένθος βύθισε την Εύβοια και μαζί της όλη την Ελλάδα η θεομηνία. Άνθρωποι παρασύρθηκαν και πνίγηκαν στα ορμητικά νερά. Κόποι μιας ζωής αφανίστηκαν σε λίγες ώρες.


Από την πρώτη στιγμή, ο Δήμος Ραφήνας – Πικερμίου, στάθηκε αρωγός και στο σημείο της τραγωδίας στάλθηκε κλιμάκιο της Πολιτικής Προστασίας, το οποίο επάνδρωσαν ο Μάνος Τσαλιαγκός και ο Μάκης Ασβεστάρης

Όπως σας έχουμε ενημερώσει μέσα από το irafina.gr, με το που έφτασαν στα Ψαχνά, ξεκίνησαν τις προσπάθειες απάντλησης των υδάτων από σπίτια και καταστήματα.

Δείτε ακόμα:  Σωματείο Δημοτικών Υπαλλήλων Αρτέμιδος: Καλό ταξίδι και καλό Παράδεισο Στέφανε!

Οι προσπάθειες των ανδρών της Πολιτικής Προστασίας Ραφήνας, συνεχίστηκαν μέχρι αργά το βράδυ της Κυριακής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του irafina.gr, τη Δευτέρα θα βρεθεί στο σημείο δεύτερο κλιμάκιο από τη Ραφήνα, όπου και θα συνεχίσει το έργο και τις προσπάθειες για την αποκατάσταση της περιοχής.

Να θυμίσουμε πως το κλιμάκιο της Πολιτικής Προστασίας, αναχώρησε το μεσημέρι της Κυριακής, μετά από επικοινωνία και συνεννόηση του Δημάρχου Ευάγγελου Μπουρνούς με το Δήμαρχο Διρφύων Μεσσαπίων Γιώργο Ψαθά.

Δείτε ακόμα:  Κακοκαιρία "Ιανός": Κατεπείγουσα Συνεδρίαση του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας Μαραθώνα