Ομοβροντίες ΔΕΑΑΠ κατά Βασιλόπουλου: «Ψεύδεστε! Πάρτε τα πίσω, αλλιώς…»


Απανωτές ήταν οι βολές προς τον κ. Βασιλόπουλο στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο Ραφήνας-Πικερμίου, από τα μέλη της ΔΕΑΑΠ, όσον αφορά την ανακοίνωση που εξέδωσε για την διαδικασία του διαγωνισμού για το αναψυκτήριο στο Πάρκο Καραμανλή.


Τον λόγο ζήτησε πρώτα ο πρόεδρος της ΔΕΑΑΠ κ. Κονταρίνης, ο οποίος ανέφερε πως λόγω ενός προβλήματος υγείας που είχε δεν μπορούσε να παρακολουθήσει όσα συνέβησαν γι αυτό και κάλεσε τον κ. Τσεμπέρη, ο οποίος είναι μέλος και είχε την εξουσιοδότηση όλου του συμβουλίου να τους εκπροσωπήσει στο δημοτικό συμβούλιο.

«Ως δημοτικό συμβούλιο της ΔΕΑΑΠ θεωρούμε πως η ανακοίνωση που έκανε ο κ. Βασιλόπουλος μας θίγει όλους», άρχισε την ομιλία του ο κ. Τσεμπέρης, για να συνεχίσει: «Για ποιες υπόγειες συναλλαγές ομιλεί και γιατί να δώσει ονόματα κατά το δοκούν. Να ανασκευάσει σήμερα, όσα αναφέρει για την εταιρία και τον διαγωνισμό. Ποια διάταξη του νόμου δεν τηρήθηκε; Υπήρξε προσπάθεια αποτροπής κάποιου αναφερόμενου; Είμαστε δημοτική επιχείρηση και ακούμε πράγματα απίστευτα. Ζητάω κάλυψη πολιτική. Που λέει αλήθεια και που ψέματα».

Και στην συνέχεια απηύθυνε ερωτήματα προς τον κ. Βασιλόπουλο:

* Η σύμβαση που τελικά υπεγράφη είναι τελικά επωφελής ή επιζήμια για την ΔΕΑΑΠ και το Δήμο;
* Υπάρχει διάταξη νόμου που δεν τηρήθηκε;
* Υπάρχει ουσιώδης όρος της διακήρυξης που δεν τηρήθηκε, ή που άλλαξε κατά την υπογραφή της σύμβασης, προς όφελος του μισθωτή;
* Υπήρξε οποιαδήποτε προσπάθεια αποτροπής ή αποκλεισμού οποιουδήποτε ενδιαφερόμενου, από τη συμμετοχή στη διαδικασία;
* Πόσοι τελικά εκδήλωσαν ενδιαφέρον κατά την Τρίτη φάση; Ένας, όπως υπονοεί, ή δύο ενδιαφερόμενοι και ποια προσφορά έγινε τελικά αποδεκτή;
* Υπάρχει παρανομία, παρατυπία ή ο,τι άλλο επιλήψιμο στην εν λόγω σύμβαση;

Τον λόγο ζήτησε και ο κ. Παροικάκης δημοτικός σύμβουλος αλλά και μέλος της ΔΕΑΑΠ, ο οποίος είπε: «Ο κ. Βασιλόπουλος έγραψε αναλήθειες. Ήταν δύο οι ενδιαφερόμενοι και μέσα στην επιτροπή ήμουν και εγώ. Γιατί σβήσατε το όνομα μου; Θα πρέπει να ανασκευάσει…».


Διαβάστε επίσης