Οργισμένος ο Πολάκης! Τι απάντησε για την άρση ασυλίας του

Την άρση της ασυλίας του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Παύλου Πολάκη αποφάσισε κατά πλειοψηφία η Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής, με το επόμενο βήμα να είναι η σχετική συζήτηση και ψηφοφορία στην Ολομέλεια. Υπέρ της άρσης της ασυλίας ψήφισαν Νέα Δημοκρατία, Κίνημα Αλλαγής και Ελληνική Λύση, ενώ καταψήφισαν τα αλλά κόμματα.

Η άρση της ασυλίας αποφασίστηκε έπειτα από μήνυση που έχει υποβληθεί από τον εκδότη Γιάννη Κουρτάκη για συκοφαντική δυσφήμιση.

Μετά τη γνωστοποίηση της απόφασης, ο Π. Πολάκης εξέφρασε την οργή του για το γεγονός και –με σχετική του ανάρτηση στο facebook– μίλησε για κυβερνητική πλειοψηφία που «αυτοξεφτιλίστηκε συρόμενη από την Ακροδεξιά της φράξια και τον Κουρτάκη». Παράλληλα, υποσχέθηκε «τεράστιο ρεζιλίκι» στη συζήτηση και ψηφοφορία της άρσης της ασυλίας του στην Ολομέλεια της Βουλής.

Η ανάρτηση του Π. Πολάκη

Ενημερωτικά…..

Σήμερα συνειδητά δεν παρευρέθηκα στην Επιτροπή δεοντολογίας της Βουλής όπου η κυβερνητική πλειοψηφία ΑΥΤΟΞΕΦΤΙΛΙΣΤΗΚΕ συρόμενη από την Ακροδεξιά της φράξια και τον Κουρτακη να ψηφίσει να εισηγηθεί στην ολομέλεια την άρση της ασυλίας μου για τη ΝΕΑ ΜΗΝΥΣΗ για «εξύβριση και συκοφαντική δυσφήμιση» που κατέθεσε ο Κουρτακης την επόμενη μερα που ΔΕΝ ΑΡΘΗΚΕ η ΑΣΥΛΙΑ μου στη Βουλή το Σεπτέμβρη για την προηγούμενη μήνυση που ειχε κάνει ο ίδιος!!

ΔΗΛΩΝΩ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΕΞΗΣ

Πρώτον :Δεν μπορούν να καταπιούν τα Ακροδεξιά γκρουπούσκουλα την ήττα που υπέστησαν τότε και σπεύδουν να κάνουν έμπρακτη τη συγγνώμη προς τον κοντορεβυθουλη της λασποδημοσιογραφιας!

Δεύτερον:Μακάρι η δικαιοσύνη να ειχε κινηθεί με τέτοια ταχύτητα που κινήθηκε τώρα για μενα για ΟΛΕΣ τις υποθεσεις διασπάθισης δημοσίου χρηματος που έχουμε στείλει στους εισαγγελείς και καρκινοβατούν η είναι συρταρωμενες από το Δεκέμβρη του 15 και εντεύθεν .

Τρίτο :Υπόσχομαι ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΡΕΖΙΛΙΚΙ άλλη μια φορά,στη συζήτηση και ψηφοφορία της άρσης της ασυλίας μου στην ολομέλεια της Βουλης, σε όλον τον ακροδεξιό εσμό που μας κυβερνα και στα πληρωμένα νεροπίστολα της διαπλοκής!

Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΑΣ ΕΧΩ ,ΔΕΝ ΜΕ ΕΧΕΤΕ!!

Γιατί όπως λέει κι η μαντινάδα:
«Πάντα τσι πιο ψηλές κορφές δέρνει η οργή τ´ανεμου
γι αυτό κι γώ παράπονα δεν έκανα ποτέ μου»…

usay.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.