Οριστική ρήξη ανάμεσα στη Σπυριδούλα από το MasterChef και τον σύντροφό της;

Φαίνεται πως… το MasterChef μάλλον έκανε κακό στην προσωπική ζωή της φιναλίστ, Σπυριδούλας Καραμπουτάκη!

Η νεαρή μαγείρισσα από το Βόλο που αναδείχθηκε δεύτερη στον διαγωνισμό μαγειρικής διατηρούσε σχέση τα τελευταία δέκα χρόνια με τον Αποστόλη, με τον οποίο μάλιστα είχαν προγραμματίσει να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας τον Ιούνιο. Ωστόσο μετά τον τελικό του MasterChef, η Σπυριδούλα αποκάλυψε πως ο γάμος αναβλήθηκε για το φθινόπωρο.

Στη σημερινή εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Ευτυχείτε», η Έλενα Πολυκάρπου έκανε γνωστό ότι υπάρχει περίπτωση, το ζευγάρι να μην παντρευτεί καθόλου… καθώς η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη και ο Αποστόλης χώρισαν!

Δείτε ακόμα:  Παναγιώτης Σουπιάδης: Δείτε πως είναι σήμερα ο star της βιντεοκασέτας

«Υπάρχει μία είδηση που κυκλοφορεί, δεν είναι ευχάριστη για αυτό και το μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη. Αφορά τον γάμο της Σπυριδούλας…» ανέφερε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια ενώ τον λόγο πήρε στη συνέχεια η Έλενα Πολυκάρπου λέγοντας: «Είναι από τις φορές που δεν θέλεις να πεις το θέμα, αυτό το ζευγάρι πέρασε πολλές κρίσεις αλλά αυτό που έμαθα εγώ είναι ότι υπάρχει οριστική ρήξη και δεν υπάρχει θέμα γάμου… δεν είναι πια μαζί! Μακάρι να είναι από τις ειδήσεις που έχουμε πέσει έξω. Μιλώντας με τους ανθρώπους της παραγωγής του MasterChef, μου μετέφεραν πως η Σπυριδούλα δεν είναι πια μαζί με τον αρραβωνιαστικό της…» είπε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος.

Δείτε ακόμα:  Μαρία Κίτσου: Έχει γενέθλια και το Διαφάνι γιορτάζει (φώτος)

tlife.gr