Οριστικό φινάλε! Γνωστός Έλληνας τραγουδιστής χώρισε μετά από 4,5 χρόνια σχέσης

Οριστικό φινάλε στο love story του Stan και της Δήμητρας Μιμή. Ο καλλιτέχνης με τα μεγάλα σουξέ και η όμορφη διακοσμήτρια, που στέκονταν διακριτικά στο πλευρό του τα τελευταία τεσσεράμισι χρόνια, δεν είναι πλέον ζευγάρι.

Οι φήμες περί σοβαρής κρίσης στη σχέση τους κυκλοφορούσαν στα καλλιτεχνικά στέκια εδώ και αρκετό καιρό. Είχαν γίνει, μάλιστα, πιο έντονες το τελευταίο διάστημα, καθώς ο τραγουδιστής εθεάθη σε διάφορα στέκια της νυχτερινής Αθήνας χωρίς εκείνη, κάτι που δεν συνήθιζε. Μπορεί οι δυο τους να κρατούσαν την προσωπική του ζωή μακριά από τα φλας, αλλά δεν κρύβονταν κιόλας. Απεναντίας, ο φωτογραφικός φακός τους είχε εντοπίσει πολλές φορές να κάνουν τις βόλτες τους και να διασκεδάζουν στα μπουζούκια.

Η είδηση για το τέλος του ειδυλλίου του επιβεβαιώθηκε έμμεσα από τον ίδιο τον τραγουδιστή μέσω Instagram, όταν ρωτήθηκε σχετικά από followers του στο πλαίσιο της παροχής «Ρωτήστε με» του δημοφιλούς μέσου κοινωνικής δικτύωσης. «Είσαι ερωτευμένος;», ήταν η ερώτηση που του έγινε από διαδικτυακή του φίλη. «Όχι», απάντησε λακωνικά ο Stan, αφήνοντας να εννοηθεί ότι είναι πλέον single.

Στον χωρισμό του άλλοτε αγαπημένου ζευγαριού αναφέρθηκε και η εκπομπή «Happy Day«. Μάλιστα, την ώρα που μιλούσαν γι’ αυτόν η Σταματίνα Τσιμτσιλή και οι συνεργάτες της, ήρθε ένα μήνυμα στο κινητό της παρουσιάστριας που έλεγε: «Ο Stan ήθελε να χωρίσει εδώ και ένα μήνα. Υπήρχε κρίση από τον Νοέμβριο, ωστόσο έκαναν μαζί γιορτές στη Θεσσαλονίκη προσπαθώντας να τα ξαναβρούν, αλλά δεν τα κατάφεραν». Αφού το διάβασε on air η Σταματίνα, πρόσθεσε: «Δεν λέω τον αποστολέα αλλά είναι πολύ καλή πηγή».

tlife.gr