Όσκαρ ατυχίας για τον κλέφτη! Όλα στραβά του πήγαν…

Ωρυόμενος αποχώρησε το μεσημέρι από το Τριμελές Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο Λάρισας ένας 63χρονος Ρομά αντιλαμβανόμενος ότι λαμβάνοντας τριήμε­ρη αναβολή αντί να αφεθεί ελεύθερος – όπως λανθασμένα ήλπιζε – θα επέστρεφε τελικά στα κρατητήρια μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή που θα εκδικαστεί η υπόθεσή του.

Ο 63χρονος σύμφωνα με την Εφημερίδα Ελευθερία που αψήφησε όλα τα μέτρα για τον περιορισμό της διασποράς στο Κηπάκι Τρικάλων, τον οι­κισμό δηλαδή των Ρομά όπου διαμένει, βρέθηκε προχθές στη Λάρισα όπου συνελήφθη τελικά μετά και την αποτυχημένη προσπάθειά του να κλέψει ένα αγρο­τικό αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με πληροφορία της «Ε», ο 63χρονος Ρομά από τα Τρίκαλα, στις 7 προχθές το απόγευμα βρέθηκε στα Ταμπάκικα όπου αποπειράθηκε να κλέψει το αγροτικό αυτοκί­νητο 61χρονου Λαρισαίου. Η προσπάθειά του έγινε αντιληπτή και έτσι ειδοποιήθηκε η ΕΛ.ΑΣ. με αποτέλεσμα αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσή Ασφάλειας Λάρισας να συλλάβουν τον 63χρονο. Η ατυχία του οποίου δεν είχε τελειωμό καθώς οι αστυ­νομικοί του επέβαλαν στη συνέχεια πρό­στιμο ύψους 300 ευρώ γιατί δεν διέθετε… βεβαίωση μετακίνησης.

Ο 63χρονος οδηγήθηκε χθες ενώπιον του Τριμελούς Αυτοφώρου Πλημμελειοδι­κείου Λάρισαςs όπου, κατά τα προβλεπόμενα, ρωτήθηκε από την πρόεδρο του Δι­καστηρίου εάν επιθυμεί να δικαστεί αμέσως ή να λάβει αναβολή προκειμένου να αναθέσει την υπεράσπισή του σε δικηγό­ρο κλπ. Έτσι ζήτησε και έλαβε προθεσμία μέχρι το μεσημέρι της ερχόμενης Παρασκευής μεθαύριο, μόνο που όταν το Δικαστήριο διέταξε τη διατήρηση της κράτησής του, δή­λωσε πωςs άλλαξε άποψη και αντιπρότεινε τη νέα του επιθυμία να δικαστεί αμέσως. Αίτημα που τε­λικά δεν έγινε αποδεκτό, για να αποχωρήσει έτσι ωρυόμενος, με τους αστυνομικούς να τον συνο­δεύουν έως τα κρατητήρια όπου θα παραμείνει για το επόμενο τριήμερο.

onlarissa.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.