Όταν ο Δημήτρης Κουτσούμπας “σκάει” από το πουθενά με τούρτα στα γενέθλια σου! (βίντεο)

Έκπληξη σε έναν 26χρονο που είχε γενέθλια έκανε ο γ.γ. του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, ο οποίος εμφανίστηκε από του πουθενά κρατώντας μία τούρτα.

Αυτό συνέβη στη Θεσσαλονίκη όπου ο κ. Κουτσούμπας βρισκόταν χθες (7/6) για να μιλήσει σε συγκέντρωση Εργατοϋπαλλήλων, των Κλαδικών Οργανώσεων Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ.

Ο κ. Κουτσούμπας μετά την εκδήλωσε πήγε για φαγητό σε μαγαζί όπου ο εορτάζοντας είχε βγει με τους φίλους του για τα γενέθλιά του.

Κάποιοι νεαροί από την παρέα είδαν τον Δημήτρη Κουτσούμπα, τον πλησίασαν, και του είπαν πως ο φίλος τους που είχε γενέθλια έχει σε μεγάλη εκτίμηση και υποστηρίζει τον ΓΓ και το ΚΚΕ, και του ζήτησαν ως χάρη να πάει στο τραπέζι τους και να του κάνει έκπληξη.

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας όχι μόνο δέχτηκε να του κάνει έκπληξη αλλά πήγε και στο τραπέζι τους να του ευχηθεί κρατώντας την τούρτα.

Ο νεαρός ανέβασε μάλιστα και βίντεο στο Tik Tok με την έκπληξη και γράφει: «Σκάει από το πουθενά ο Κουτσούμπας στα γενέθλιά σου»

 

@giannis97pap Τα γενέθλια σας; #koutsoumpas #luben #tiktokgreece #mpesfypgamw #ekloges2023 #lubentv #autoieiste #viralgreece ♬ πρωτότυπος ήχος – Giannis97pap

newsbomb.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.